może to był _tomek - jeśli oramkowana. a jak nie to nie wiem :D
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 156 SJ na ramkach klubowych na DK 79 w Katowicach :)
Jechałem srebrną 166 i nawet chciałem Cie wyprzedzić i wtedy psss opona :/
Pozdrawiam kierownika (i pasazerke :D) czarnej albo ciemnej 156 na przeciwmgielnych z tylu z którym tak Milo i szybko przejechalismy przez Jaworzno dzisiaj kolo 20:30. ;)
Pozdro dla czarnej Mito obok której zaparkowałem dziś swoją 156 na parkingu pod Auchan w Raciborzu o 8.30.
Nie wiem czy ktoś mnie mijał, ale jak coś pozdrawiam wszystkich na trasie Tychy - Wisła - Tychy wczoraj po 15.
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 SBL.... wczoraj o 12:40 puszczałem Cię na "prawej ręce" na osiedlu "L" oramkowany był, ale tylko podziękował :)
Pozdrawiam Kierowce i pasażerkę z ciemno zielonej 166 widzianej na światłach koło Lidla w Dąbrowie Górniczej Manhatan ;)
Dziś widziałem w Gostyniu, przy ulicy Rybnickiej, bodajże 69 czerwonego sedana 156 z ramkami. Parę razy wcześniej widywałem wcześniej to auto też w tych rejonach ;)
Dzisiaj na A4 w okolicach Rudy śląskiej wzięła mnie jakaś oramkowana srebrna GT. Pewnie zostałem niezauważony, bo dosyć wolno śmigałem.
A czyja to srebrna 156 sportwagon często widywana przeze mnie w Dabrowie? Miedzy innymi dzisiaj na 11-go listopada, nie zdarzyłem odmachać, ale awaryjkami mrugnąłem, nie wiem czy było widać :D