Świadczy to tylko o tym że ktoś je odkleil i o niczym innym.
Jak chcesz się dowiedzieć czy była bita, trzeba jechać i zweryfikować.
Printable View
Udało się :)
Zostałem szczęśliwym właścicielem białej Alfy z 2013 roku, wersja 170 konna :)
Z tych co sprawdzałem(może kumuś się przyda):
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-2-0-170km-artakcyjny-wyglad-ID6ykow7.html#5e76afa839 (od osoby prywatnej, powiem że się zastanawiałem)
Malowane były powtórnie: Błotnik tylny prawy i lewy, Drzwi pasażera przednie, oraz klapa tylna. Malowany również był zderzak przedni.
Odcień lakieru na zderzaku przednim, bardzo niewiele różni się od reszty lakieru na aucie.
Szyby oryginalne
Komora silnika bez widocznych śladów napraw. Elementy konstrukcyjne nie noszą śladów naprawy lub wymiany.
Czy kupiłby auto:
Tak, na podstawie przeprowadzonych oględzin z chęcią kupiłbym ten samochód. Oczywiście warunkowo, jeśli akceptujemy przeszłość auta Przed zakupem zalecam koniecznie wykonać badanie zawieszenia oraz ocenę stanu podwozia, najlepiej w Autoryzowanej Stacji Obsługi.
Jeśli ktoś jest chętny mogę udostępnić pełny raport.
Oglądałem też Alfe z Autka.pl
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4-turbo-multiair-170km-ID6ypVmr.html
Generalnie malowany bok, drzwi od kierowcy średnio się otwierają i osobiście wydaje mi się że są źle spasowane, moim skromnym zdaniem (żaden ze mnie ekspert) patrząc na śruby były chyba demontowane, plus przy tylnym kole od strony kierowcy było majstrowane.
Witam!
Panowie planuje zakup Mito dla swojej żony.
Znalazłem następujący egzemplarz:
[niestety nie mogę dodać linku]
proszę wpisać w google: mobile.de 221237086
Ktoś coś podpowie?
Nie boje się dużych przebiegów... dla mnie jest normalny.
Silnik 1.4T 155km podobno nie ma jakiś większych wad fabrycznych. Podobno zdarzają się awarie turbo, sporadycznie skrzynia się posypie.
Podobno z zagazowaniem 1.4T nie ma większego problemu.
W tym egzemplarzu należy wymienić rozrząd? czy to jest duży koszt? czy trzeba zdejmować pas przedni?
Coś Wam się rzuca w oczy w tym egzemplarzu? na co zwrócić uwagę przy zakupie?
p.s. tylna kanapa nie jest pognieciona, tak wyszło na tym zdjęciu.
z góry dziękuje za pomoc i sugestie
Gratulacje!
pochwal się zdjęciami !
Witam
Planuje kupno używanej Giulietty
allegro.pl/show_item.php?item=6391097664#
moglby ktos zerknac na to ogloszenie i wyrazic swoja opinie?
Możliwe za ta cene i z tym wyposażeniem trafi sie jakiś przyzwoita julka?
Mam ponad 400 km do przejechania i troche sie obawiam żeby nie byl jakiś ulep...
Ma ktoś możliwość sprawdzenia numeru VIN?
wielkopolska i sprowadzane auto- tu już powinna się zapalić lampka, ale ja się nie znam.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-vat23-aso-quadrifoglio-verde-235km-papis-lodz-ID6ywvnz.html#528149c4a8
Coś o tej sztuce ktoś wie, czy to nowa oferta?