Przeczytałem ostatnie kilka stron - ale wiocha Panowie z Was straszna wychodzi. Takie dyskusje w publicznym necie to słaba reklama dla alfaholikow, a niby lepsi mamy byc....
Żenada....
Przeczytałem ostatnie kilka stron - ale wiocha Panowie z Was straszna wychodzi. Takie dyskusje w publicznym necie to słaba reklama dla alfaholikow, a niby lepsi mamy byc....
Żenada....
Marcin, niestety. Tak wyszło, ale nie widzę powodu aby to kasować ani z tym się ukrywać (a i tak nie wszystko na forum zostało omówione). W przyszłym roku jak ktoś będzie chciał przyjechać to przynajmniej będzie miał pewien obraz. Może to potencjalnej osobie pomóc podjąć decyzję czy przyjechać czy nie. (chodzi o nowych)
Co roku po zlocie rozmawiam i/lub piszę ze wszystkimi uczestnikami (chyba że zwiną się bez pożegnania). Z jednymi rozmawiam dłużej, z innymi zdawkowo jeżeli nie są rozmowni, ale opinie zbieram. Następny rok zawsze jest wypadkową opinii i robię to "pod większość". To ta większość kreuje formę tych spotkań. A przez te wszystkie lata od większości było tylko kilka wyjątków (chodzi o odmienne zdania). Stąd też przez kilka lat uformowała się stała ekipa sukcesywnie się powiększająca. Od kilku do kilkunastu stałych bywalców, do których i tego roku mam nadzieję dołączą kolejni (takich usłyszałem kilka deklaracji).
Ja napisałem że pewne rzeczy których można było uniknąć i poprawić, obiecuję zmienić. Ja co rok wynoszę nową wiedzę i doskonalę nasze spotkania na podstawie uwag z PW od bywalców.
Marek pw bo ja Ci już tutaj pisać nie będę ;-)
Marek a jakiś obraz na miejscówkę na przyszły rok już wyklarowane czy jeszcze decyzje nie podjęte?
Z racji tego że wszystkim (chyba) się podobała tegoroczna miejscówka to jest ona na chwile obecną przeznaczona na powtórkę. Okolicznych atrakcji nie wykorzystaliśmy więc jest po co wracać. Ale szukam też nowych. Na razie przez parę miesięcy poszukiwania polegają na oglądaniu przypadkowo mijanych podczas rodzinnych wycieczek. Dopiero pod koniec roku zacznę szukać intensywniej przewidując ekstra czarter do wybranych miejsc. To się okaże. Będę chciał znaleźć coś nowego tak żeby się nie nudziło i do Heaven wrócić np za 2 lata. Ale to wyjdzie w praniu. Za wcześnie jeszcze aby podejmować wiążące decyzje.
Jeżeli ktoś ma pomysł na miejscówkę jemu znaną to piszcie PW.
wg mnie pomysl powtorki okolicy jest bardzo fajny. fajne tereny, nie bylo jakis drastycznych rozrzutow co do ilosci przejechanych km przez poszczegolne osoby ( oczywiscie nie liczac miejscowych ) :)
Jestem za powtórką :)
No chyba, że... byliby chętni na jakieś doskonalenie jazdy, np. tu:
http://www.akademiakierowcy-odtj.pl/...-kat-b-etap-i/
Wtedy można by pomyśleć nad czymś bliżej, albo znaleźć ośrodek w okolicy Gniezna. Oczywiście wiem, że te kursy tanie nie są... więc tylko rzucam pytanie :)
Bliżej jest ośrodek Zasady:
http://www.szc-zasada.pl/kontakt-adres#ct
tam I stopień jest za 550zł, ale może grupowo będzie taniej?
Kasa niemała, ale czasem warto zainwestować w bezpieczeństwo :P
Zlot może być dobrą okazją na taką akcję :)
...a polatać Alfą po płytach poślizgowych zawsze fajnie! Co myślicie?
mysle ze cos takiego mogloby byc jako opcja jednego dnia, cos jak dinozaury/gniezno w niedziele w tym roku. bo co by nie mowic 500 dodatkowo to nie jest malo, ciekawe tez czy np ogarneli by 10-15 aut jednego dnia