Z filmu wynika, że FSD to nuda :D
Printable View
Z filmu wynika, że FSD to nuda :D
Nie mam ale właśnie dostałem na tydzień Q która to ma i jest bosko. Niesamowite utwardzenie, jeśli chcesz czasem pojechać po serpentynach czy na tor to „must have”
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co do audio i HK to u mnie jest tak:
1. Trzeba go porządnie wygrzać, po wyjeździe z salonu grało jak kieszonkowe radyjko, z czasem jest tylko lepiej,
2.Bardzo duzo zależy od źródła, jest kolosalna róznica pomiędzy stacjami radiowymi , formatem pliku itp.
3.Po aktualizacji do najnowszego softu gra lepiej.
4.Przednie głosniki w drzwiach są kiepsko zamocowane, trzeba by to rozebrać , wzmocnic i wygłuszyć
Może ten gruby łysy wiecznie uśmiechnięty będzie wiedział więcej niż ten młodzik? :) :)
Tak na serio to żenada co pisze "konsultant", ponieważ dealerzy (przynajmniej ci, którzy są zainteresowani sprzedażą a w Alfie różnie z tym bywa), już pod koniec grudnia mieli cenniki i specyfikacje, także gość chrzani od rzeczy, nie wiem po co gość na tej stronie alfy "wyskakuje".
1. zauważył ktoś że nie ma czujników parkowania w katalogu? jest kamera i czujniki tył a przodu nie ma. jak było w 2019 jak konfigurowaliście?
2. jakie są dodatkowe dwie płaszczyzny fotela elektrycznego bo dodali zmianę z 6 na 8 w przypadku elektryki.
3. są jakieś problemy z podgrzewaniem tylnej kanapy? ktoś to brał? jest osobny przycisk czy z panelu to się jakoś uruchamia?
4. czy ktoś płacił za obszycie nicią innego koloru paneli bocznych i drzwi? to jakiś bajer? nie zaznaczałem tego a mam.
5. czy laminowana jest tylko przednia szyba żeby obniżyć hałas czy boczne też bo w konfiguratorze nie ma opcji bocznych. są one w standardzie? całe 3 db podobno różnicy
Cennik Stelvio 2020
W cenniku jest opcja „Przednia szyba laminowana”, o ile pamiętam za boczne szyby miał odpowiadać „Pakiet redukcji hałasu w kabinie” za całe 400 zł.