Czekamy na resztę :) Xofer, Tweety Martuś i Rafał co z Wami ? Impreza zapowiada się zajebiście :girl_wacko:
Printable View
Czekamy na resztę :) Xofer, Tweety Martuś i Rafał co z Wami ? Impreza zapowiada się zajebiście :girl_wacko:
Ja się już zapisałem.
Też sie zapisze ale nie jestem zarejestrowany na AlfaClubie, Marta raczej nie jedzie bo Poznań i studia brrrrrr :/ Stereo masz jak jechać??moge Was zabrać jak coś!!
Witam bylem wczoraj po niuńkę a co się okazało niuńki już nie było:((( nikt nic nie wie klientka w sklepie tez tylko powiedziała ze była i nie ma ona nic nie wie,wiec sprawa poleciała na policje z 6h siedziałem tam... i dziś dzwonili do mnie ze z ich informacji ktoś zabrał ja laweta.. i szukają bo to nikt ode mnie:(
Obawiam się że musisz poszukać po złodziejach z okolicy, kto ma części na sprzedaż. Ale ciężko będzie cuś poszukać. Wiadomo chociaż kiedy ją wywieźli ? Niestety na własne życzenie pozbyłeś się auta, trzeba było chociaż gdzieś na podwórko wepchnąć.
Ja pierdole... oby się znalazła - jeśli nie jest już rozkręcona. Myślę, że to ktoś kto częściami handluje. JEDNYM SŁOWEM POLSKA.
Jeśli o spota chodzi - to ja bym mógł się z kimś zabrać jeśli nie będzie problemu.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 17:45 ----------
Reaktywowałem swoje konto na NK, a co tam niech będzie;) ale żadnego Alfisty wśród znajomych... http://nk.pl/#profile/18263365
Ja pier..... Stereo tyle razy Ci z Martą gadaliśmy żebyś ją zabrał!!! ja mam kumpla z pracy który mieszka w Wójcinie, spytam sie kiedy ostatni raz ją widział pod sklepiem!! ale lipa :(:(:(
---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
Właśnie gadałem z kumplem z Wójcina i mówi że Alfa już nie stała pod sklepem około tygodnia i że ona już była tak rozebrana że dużo z niej nie zostało... co dzień czegoś jej ubywało.... Tak jak napisał Wonski, straciłeś Alfe na własne życzenie :/
Noo lipa max:(( dzis bylem w jeziorach wielkich na komisariacie zlozyc zeznania bo mysleli ze jestem w to zamieszany;/i z ustalen policji alfa znikla 27sierpnia miedzy godzina 24-1 pomagal jakis pijany typ z wojcina im ta alfe wepchnac na lawete... zabrana zostala sliwkowym busem z laweta... Najlepsze jest to ze klijentka co ja i tomek gadalismy z nia uwazala ze nikogo nie bylo kto sie pytal o alfe i na kamerach niby nas nie bylo.. i dzis jakas dziwna byla jak z matka wpadlem i powiedziala ze jest wlascicielem samochodu i wzielismy telefon do wlasciciela bo przed sklepem jest kamera skierowana w tamtym kierunku co alfa staala ale zapis jest 7dni wiec bedziemy gadac z wlascicielem i chcemy przywrocic dane.
nie poddawaj się,trzymamy kciuki:girl_wacko:gosia