Również witam nowego kolege, u was jeszcze LPG widać a ja chcąc załozyć instalke z tego co się dowiadywałem koszta około 1200 Funtów noi najblizsza stacja jest w Portadown 18 mil ode mnie.
Printable View
Również witam nowego kolege, u was jeszcze LPG widać a ja chcąc załozyć instalke z tego co się dowiadywałem koszta około 1200 Funtów noi najblizsza stacja jest w Portadown 18 mil ode mnie.
Pablo, Jony - dzieki wielkie! Rowniez witam nowego kolege (wkrotce) w krainie deszczowcow :)
Czyli co w Dublinie znajdą się jakieś stacje LPG, czy to nieopłacalny interes? Jak wyglądają ceny PB i LPG w Irlandii? W Polsce ciągle rosną, niedługo będzie 6zł/l
jak bedziesz szukal w zawodzie to znajomy ma warsztat i wynajmuje go jeszcze z jednym mechanikiem ;) moze bedzie mozliwosc przylaczenia sie :) stacjonuja w Balbriggan - na polnoc od swords ( lotnisko) - ok 22 km.
Jak z Twoja znajomoscia jezyka? ;) masz jakies doswiadczenie w komputerach? :) jak cos to moze uda mi sie pomoc u mnie w fiemie...
Tez pracowalem na lotnisku swego czasu ;)
co do lpg... nie widzialem tu nigdy :P
cena benzyny w balbriggan to ok 1,49 euro za litr
Wiadomo, chcialbym w zawodzie, ale prawda jest taka, ze podejme sie kazdej pracy.
Co do komputerow to jestem dosc zaawansowanym uzytkownikiem, znam sie dosc dobrze na sprzecie itp. nie znam sie tylko na programowaniu. A o jakiej pracy mowisz?
pm ;) a co do gazu chyba w tym momencie nie jest to oplacalne w IE ;)
U mnie PB po 1.52 po podwyzce VAtu :/
jeszcze 1,48 ;););)
Jutro planuje dobrac sie do sterowania zewn. skrzyni biegow (ten caly badziew pod mieszkiem, linki itp.) Podobno w 90% przypadkow tam lezy przyczyna blokowania sie biegow. Jak cos spieprze, to bede do Was dzwonil po pomoc :p
Siemka chłopaki jak zdróweczko po świętach .... przybyło wagi :) hehe ja też z przyjemnością witam nowego kolege Wicked
na forum.... coraz więcej nas tu jest.... nadzieja na większą liczbę użytkowników na każdym nowym spocie....
Oczywiście najlepsze życzenia noworoczne !!!