Napisał
wojtcem
Uwierz mi, że gdybym tylko miał tyle $$$$ to od razu biorę TBi - z zamkniętymi oczami i uśmiechem na ustach...:)) niestety po cenach widzę, że musiałbym poczekać jakieś 2 - 3 lata...a mi się chce już!!!! ;))
Grzydlu ja wiem, że benzyny mają słaba opinię ale z tego co wyczytałem to kazdy mówi tylko "mają słabe opinie bo nagar i dużo palą" no to dla mnie to jest średnio słaba opinia gdzie mój kolega ma vectrę 1,9 CDti i co chwila jest u mechaniora (najbliższy który ma pojęcia jest odemnie 65km) bo kolektor, bo czujnik spalin, bo DPF, bo wtryski, bo....., bo ...... to ja już chyba wolą dokładać troszkę do paliwa i nie jeździć co chwile z zapalonym kontrolkami 120km "w te i nazat" do mechaniora...
alf-a 147 dzięki za info - chociaż osobiści wolałbym 1,9 JTS ale wrzucę zaraz ogłoszenia na odpowiedni temat - może ktoś podjedzie i rzuci fachowym okiem - bo ja tych krzywych emblematów ani zatrzasków nie dostrzegłem (od razu czuć amatora?? :)) cena i wyposażenie jest fajne więc może będę się decydował :))
alf-a 147 dzięki za pomoc -