wygląda jak pegueot
Printable View
wygląda jak pegueot
Albo Hyundai albo inna Kia :/ Dla mnie wygląda słabo
To "coś" jest zwykłą przeróbką albo wariacją PS i to dość nieumiejętną ( niekonsekwencja lamp - różne, scudetto w złej perspektywie )więc tego nie robił ani profesjonalista ani student designu tylko jakiś rzeźnik mojego pokroju...:D.
Mam nadzieję ,że dlatego każą nam czekać tak długo na Giulię,bo niełatwo im pokonać designerską poprzeczkę 159-tki ale tak aby nie wyszło im z rozpędu Maserati...
159 jest
nie
po
wta
rza
lna:)
- - - Updated - - -
Porozciągana Giulietta, mówisz:))??
.......ale nie jest już muminem, Radziu:))
Chyba jestem posiadaczem ostatniej seryjnie produkowanej Alfy Romeo:
europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130710/ANE/307099930/fiat-may-move-alfa-romeo-models-out-of-italy-in-labor-dispute
Jak to się tak dalej będzie ciągnąć, marka bankowo zdechnie, a Fiat przerzuci się na robienie 25 mutacji Fiata 500 i Ferrari.
Włochom się w głowach poprzewracało! Chcą być dumni z ferrari, lambo i alfy a robią taki zamęt, że szkoda pisać. Najlepiej by było gdyby produkcję przyszłych modeli do Bielska przenieśli bo u nas moce przerobowe mamy duże, zaplecze można śmiało rozbudować a jakościowo wyprzedzamy prawie wszystkie zakłady fiata.
Jestem ciekaw na jakich zasadach teraz pracuja, a jakie im Fiat proponowal (niby dluzsze zmiany i krotsze przerwy, ale ile?). Z jednej strony chca pracy (wiec przenosza produkcje aut do Wloch), ale z drugiej strony jak juz jest robota to nie chca za duzo sie napracowac - i tak zle i tak niedobrze...
Wzięliby się do roboty to by Fiat na tym dobrze wyszedł. Chcą przenosić tam, gdzie lepiej pracują i są bardziej wydajni. Czysty biznes. Sergio chce ratować koncern. Związki zawodowe to największe zło jakie może być! To właśnie przez związki zawodowe w FSO zainwestowało Daewoo a nie VW który chciał radykalnych zmian.
od dawna pisze, atakowany tutaj, ze Sergio Marchionne zabije markę Alfa Romeo. Już prawie zabił Lancie, czas teraz na Alfę.