http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/10/16.jpg
Jak widac opona ma 6 lat..
Printable View
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/10/16.jpg
Jak widac opona ma 6 lat..
Omen, No co ty od niej chcesz? Da się załatać przecież [emoji23][emoji23][emoji23]
Wydrapne iPhonem na lakierze
No no zuzytym durexem dam rade ;)
Uważam, że lepiej chyba kupić nową Zeetex'a z gwarancją (świeża guma, dobry bieżnik, nie przetarta i nie przyhamowana) i świeżo wyprodukowaną wprawdzie budżetową niż 5-6 letnią używkę "firmową"....
Zeetex polata 2-3 sezony i nie będzie szkoda do normalnej jazdy, gdy po tym czasie pójdzie na szrot....
I tutaj się zgodzę. Dla własnego bezpieczeństwa Panowie i Panie nie kupować opon 5cioletnich i starszych. A przede wszystkim kontrolujecie co kupujecie, DOTy sprawdzać bo mogą wam czasem ciemnote na wulkanizacji spróbować wcisnąć.
Zgadza się dlatego każda oponę oceniać trzeba indywidualnie. 6 letnie zimowe Nokiany nigdy mnie nie zawiodły nawet w najgorszych warunkach wiec chyba tak bardzo się nie postarzaly...
nie traci nie traci. tylko przy takim profilu dziury w drogach ją załatwiły
- - - Updated - - -
a jak ty oceniłeś te właściwości? wysyłałeś ją do ekspertyzy na badania? no bo na "oko" nie jesteś w stanie stwierdzić jakie ona ma właściwości. Powiem ci tak, gówno wiesz o oponach pisząc tu na forum takie rzeczy:D opona nie starzeje się leżąc tylko starzeje się jak jeździ. Jeździ miesiąc to tak jak by rok leżała (w suchym,odpowiednim miejscu) popracuj jeszcze trochę i zdobądź większą wiedze. Nie czytając głupot w internecie!
- - - Updated - - -
Zetex jest produkowany dla oponeo. Najgorsze kurestwo jakie może być. Są inne chińskie opony które są naprawde lepsze niż Zetexy. Miałem kiedyś klienta z tym badziewiem. Po 80/100gram chciały.Oddał na gwarancje przyszły lepsze. Ale mówił mi że codziennie rano waliło w kierownicy i w całym aucie. Przez noc się tak oddusiły że powodowały wibrację. Musiał by auto na klocki codzinnie stawiać by koła były w powietzu. Wywalił to i kupił "normalne" opony u mnie.
IamICEman właśnie na warsztacie panują "śmieszki". Bez obrazy ale ktoś ci coś kiedyś powiedział i teraz powtarzasz. Miałem w rękach więcej opon niż ty kiedykolwiek widziałeś. Zarówno nowych, używanych jak i starych nie używanych. Więc nie mieszaj ludziom w głowie. Jak bedziesz w Belgi to zapraszam, pokaże ci jaka jest różnica między nową oponą (xx15 xx14) a nowa-starą oponą (xx08).