Również pozdrawiam :)
Printable View
Alex ja to z kolei Twoją Włoszkę widuje ostatnimi czasy w Świebodzicach na ulicy Łącznej, zapewne przy tym Twoim sklepie budowlanym. Od 3 tygodni jestem na stażu w Domach Dolnośląskich na budowie osiedla w tych okolicach a czasem jeżdżę do Wałbrzycha na inną budowę i zawsze jak przejeżdża to widzę Twoją Włoszkę wylegująca się ze spokojem w cieniu ;)
....i nawet na pól litra "gazowanej" nie wpadniesz? :cheers:
Upolowani wczoraj
Czarna Alfa 156 kolega z Lubina, koło kładki
Bordowa 156 FWS **** wylot z lubina na Wrocław :)
I dzisiejsze, podejrzewam kolega z klubu DL 64*** 156 2.0 srebrna
Pozdrawiam wszystkich :)
[QUOTE=mattom;917100]Widziany wczoraj Olaf pomachane pomrygane.
Również pozdrawiam. A dziś wymieniłem pozdrowienia z panem w czarnym mito początek WP..... Prawie codziennie się z kimś pozdrawiam i zwykle są to 156 a wczoraj 147 taki niebieski bardzo rzadko spotykany kolor :)
Jarek w swojej pięknej 166 śledził mnie dziś :P kawałek na Żmigrodzkiej :P
pozdrowienia dla kierownikow zielonej 147 i błękitnej 156SW, z którymi udalo sie w jednym szyku pocisnąć od Kobierzyc do Jordanowa
Załącznik 61911
Pozdrawiam kolegę ze 164 widzianego dzisiaj na strzegomskiej po 16. Łapki były:)
pozdrowienia dla dwóch czerwonych 147 dzisiaj w lwówku
kurcze to chyba jednak nie ja, w sumie pojechaliśmy oglądać A3 do Świebodzic więc tobołów nie było... a tak przy okazji A3 okazała się padaką...
dziś z kolei napotkałem na srebrną 156kę DMI bez ramek - na obwodnicy śródmiejskiej ok 18:30 :) pasy prawy i lewy tylko dla Alf w stronę Popowic :P były łapki i światełka - pozdrawiam!!!
pozdrawiam również ;)
Się włosko złotoryjsko zrobiło w centrum lwówka ;)
No i pozdrawiam Rafała którego dziś maltretowałem wybierając sobie tv u niego w sklepie ;)
Pozdrawiam kolegę Marcina (pamięć mam dobrą ale krótką więc możliwe, że miał trochę inaczej na imię) widzianego dzisiaj na parkingu koło żelaznego mostu. Obiecał wpaść na jakiś najbliższy zlot alfaholików.
no i co Ci tam wepchnął kieras Rafał - pytam bo pracujemy w jednej firmie ;) , a wracając do tematu pozdrowienia dla srebrnej 159ki z niebieskimi paseczkami :) dziś na Żmigrodzkiej około 19 w stronę centrum. Panowie prawym paseczkiem, ja lewym wymieniliśmy spojrzenia ja oceniłem ich Alfę pokazując :top: a kierowca Miśkowoza potwierdził uśmiechem i kiwaniem głowy hehe.
Bez szaleństw ;) ale zadowolony w pełni 42lm3400 ... niestety przez unfall w alfie troszkę budżet się okroił i trzeba było poprzestać na niższym pułapie
Pozdrowienia dla kierowcy (?) czarnej 147 na DJA i z literką "H" w rejestracji, który w tamtym tygodniu mrugnął mi długimi na ul. Kuzienniczej w Jaworze, po godz. 17.
Kolejna osoba z Jawora jest na forum? :)
Pozdrawiam szeroko uśmiechnietego alfaholika w jasnej GT (tablice OB... o ile mnie pamięć nie myli?), koło którego przystanąłem dzisiaj przed światłami na X Sienkiewicza z Wyszyńskiego żeby pomachać :)
A ja pozdrawiam kolegę z ciemnozielonej AR156 z ramkami którego wczoraj wieczorem- ok 19 ztrąbiłem i machnąłem łapką przy wjeździe do "oszołoma" w Wałbrzychu
Pozdrowienia dla kolegi Shavo, z którym się spotkałam na Shellu, przepraszam, że nie pogadałam ale śpieszyłam się do pracy na 7, a już chyba po było :rolleyes: No i dla Dawida (Dawidku11), którego widziałam we wtorek jak śmigał maćkałówką.
Widziana dzisiaj oramkowana alfa 156 sw po lifcie czarna DW 90xxx, pod magnolia, stala naprzeciw mojej :) pozdrawiam
akurat jakis kut#% obil mi drzwi pod magnolia.. ;/
piekna ciemna 156SW z duzymi ladnymi felgami widziana w Szklarach ok 16, kierowca dal po heblach gdy mrugnalem wiec pewnie uznal, ze ostrzegam przed MO a nie pozdrawiam :) tak czy inaczej pozdrowienia
Załącznik 62174 Pozdro dla DWRa, co zaparkował obok mnie - wczoraj okolice 18tej przy Magnolii :)
Pozdro dla czarnej 159 DB... mijanej dziś przed 7 na Opolskiej. Kolejna stały "mijalec" na mojej trasie dom-praca-dom :)
pozdrowienia dla czerwonej Brery w Rolantowicach na 8-ce i zielonej 156 z wielkim spojlerem chwile wczesniej
Srebrna 166-tka na ramkach stała przy ulicy Sztabowej we Wrocławiu, pozdrawiam właściciela, który chyba zapomniał o idei myjni samochodowej ;D
Pozdrawiam kierowców wszystkich kierowników alf (same srebrne 156/159) stojących w korku, w stronę centrum na Kosmonautów (13go w piątek tuż po wypadku); 10 pkt. dla Pani Kierownicy ze 159 za odmachanie i trzeźwość umysłu :)
Kolejne 10 pkt. dla Pani w MiTo skręcającej z Dworcowej w Kartuską w Legnicy :D pozdrawiam i szerokości !
Brzeg przy Nadleśnictwie srebrna 166 OB 47.. kolo jednostki wojskowej czerwona 147..z kierowniczką zdziwioną
Pozdrowienia dla ładnej pani z 147 na grunwaldzkiej w jeleniej górze około 20 :)
Hmm Adusia :)
a dzis widzialem bedac w fiacie w jg chyba alfe Macka oraz 159 z ramkami ktora zawrucila na terenie fiata i wjechala na orlen kolo 10
na tablicach tk lub kt
Wczoraj widziany najpierw Rafal, a później Olaf (chyba) :)
pomrygane potrabione
Pozdro Pozdro Mateusz...
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DJ z długim batem w Leśnej ok 19:30 akurat byłem zapalić nad rzeką.