Magik będziesz w środę? :D a ta koszula całkiem gustowna , twarzowa taka :D
Printable View
a kto będzie jutro? :)
Jak czas pozwoli to sie pojawie jutro :)
myśle ze i ja wpadne juz alfą jak będzie w miare pogoda
aniucha o to się nie bój kto będzie ;D napisała kobieta że będzie to stado się zjawi ;]
ja niestety odpadam :(
Piotrek nie rób mi tego... :(
no niestety nie dam rady :(
dzięki wszystkim za spota :) Mateuszowi i Kłatro za podróż :) Ayemowi za przejażdżkę QV-ką :) ahhhh PiterRowi za przybycie mimo że post wyżej napisał że nie da rady :P Ligarowi za konwersacje i wspomnienia :D i reszcie za tak liczne przybycie :P do zobaczenia mam nadzieje za tydzień :)
A bilety na PKP kupiliście czy jechaliście na krzywy ryj? Magik będzie miał was na oku :nono:
kupiliśmy w drodze na bramkach A4 :) numer pociągu SI XXXXX :)
Również dzięki wszystkim: Ligarowi za małą przejażdżkę, Aniuszce i Mateuszowi za podróż, Ayemowi, PiterR’owi i całej reszcie za miłe przyjęcie :o
Jak sobie porównam spota w Kato, a spota w Krk to miazga. U was taka pełna kulturka, a w Kato…:P;)
yyyy a czego mnie nie było? wie ktos? :/
a jak pisała do Ciebie to już nie pamięta? :P
A faktoza... Racja :-P
Następnym razem dajcie znać wcześniej że jest organizejszyn :-P
no to już teraz daje znać iż wpadnę na chwilę w środę :P dam Ci jeszcze znać telefonicznie - już teraz wiem że będę na spocie ok 19.30. tyle że mam prośbę do kogoś z krk aby po spocie podrzucił mnie tam gdzie jeździliśmy na gokartach w krk. jeśli jest jakaś dobra duszyczka na forum to bardzo proszę o taką podwózkę :)
Witam ponownie, ja również zawitam ponownie ;) O ile wypchnę furmankę od mechaniora..
ma ktoś może na zbyciu klucz do felg i chętnie by go oddał w dniu jutrzejszym ? :P bądź za symboliczną opłatą :)
Ładna pogoda..... Ciekawe ile osób będzie?? :D
prawdopodobnie podbiję :P
No muszę przyznać, że kilka osób było - wrażenie pozytywne. Do zobaczenia za tydzień ;)
Ja sie jeszcze nie mogę pozbierać po tej przejażdżce na 2 barach... Do wczoraj myślałem że suszarka żony dmucha jak szalona :)
Proszę wybaczyć posta pod postem, ale wybiera się ktoś dzisiaj? :)
To jest właśnie ten słynny krakowski zapał... Ja mam blisko wiec mogę się pojawić jak tylko ktoś da znać
Ja wpadne, ale wypadne jak bede sam :p
bede
Koledzy a we srode 1 maja tez bedzie spot?? Moze bym sie wybrał wkoncu bo tak to nigdy nie ma czasu. Będzie ktoś może jakims 1.9 16v 140km? Bo chciałbym sie przejechac dla porównania, gdyż ciągle doszukuje sie wad w swojej alfie
Z tego co rozmawialiśmy wczoraj, raczej odpuszczamy 1 maja... Jednak jakby co, ja bym chętnie wpadł ;-)
Koledzy, mam problem..
Po zimie klima padła;/ Do pażdziernika jak było ciepło klima chodziła idealnie. Teraz jest ciepło i....nic;/ Czy mógłby ktoś mi pomóc i zdiagnozować ten problem pod kompem?
Ja ci bez kompa zdiagnozuje... Klima ci sie zepsuła :P A poważniej to myślę, że bez wizyty w warszacie się nie obejdzie... a na kompie nic nie wyjdzie. Zapewne brak ci czynnika chłodzącego bo... (wróżką nie jestem)
BTW czy na pewno wskazania z klimatyzacji widoczne są bo np fiatecuscan ? Może niech sie piter wypowie, bo on lubi sobie troche pogrzebać...
... w komputerze :P
offtop ? sądzę że mógłbym się pojawić :)
kolega ze 159, który chciał mi podpiąć auto pod program i sprawdzić ustawienia LPG (ale sie nie udało, bo soft nie byl najnowszy) proszony o kontakt :D
kogo sie psuje to sie psuje :)