Artur na fejsie w grupie Alfaholików niejaka Patrycja ma Spiderka do sprzedania tyle,że 88r.
Printable View
Artur na fejsie w grupie Alfaholików niejaka Patrycja ma Spiderka do sprzedania tyle,że 88r.
dzieki za cynk ;) ale ona jest w PL? ;) sprawdze jak bede w domu:)
jak tam festiwal predkosci? ;)
- - - Updated - - -
napisalem do niej.... czekam na odp...ale z tego co widze to PL....z PL nie bede sprowadzal autka...
Festiwal bardzo spoko :P
chodź Pablo mówił ze tamtym razem był lepszy- aczkolwiek mi się podobało i było sporo ciekawych furek których w życiu na oczy nie widziałem :)
Szkoda tylko ze tak mało nas było :P
Mam nadzieje ze i ja juz wtedy zawitam jakąś AR
mam pomysl na spota....aktywnego ;) tzn... wieczorne polowy w howth :) wynajecie lodzi na wieczorne polowy przy piwku :) co Wy na to? wynajecie lodzi kosztuje 200 euro :) jest w tym sprzet... mozna wyplynac na nocna popijawe...ekhm...lowy ;) i zgrilowac potem rybska ;)
Ja jestem za :P
200 euro to calosc kwoty ktora podzielilibysmy na ilosc osob :) max maja 10 stanowisk do lowienia :) mozna tez wziac wycieczke na caly dzien - 500 euro jezeli sie nie myle...ale to chyba zbyt duzo ;) czasu i pieniedzy....
w Howth jest bardzo ladnie wiec byloby ciekawie :) a i fajna atrakcja wyplynac w morze ;) tym bardziej ze trasa kutra bylaby tez turystyczna :)
- - - Updated - - -
kolega irlandczyk polecil mi tez super wycieczke w donegal:
http://www.bundoranstar.ie/
http://www.seafishingdonegal.com/fis...redonegal.html
ryby ktore zlowili byly ogromne.... musieli je skladowac w wielkich budlach na tyle auta)...a do tego jedzenie i picie bylo w cenie
nie wiem czy donegla nie bedzie lepsze ze wzgledu na ceny, atrakcje ( delfiny itp), posilki i lokalizacje. Wtedy wiekszosc z nas ( nie liczac galway) mamy podobny dystans do przebycia.
Wycieczka na caly dzien chyba bylaby najlepszym rozwiazaniem. Na lodziach miesci sie do 15 osob.
chetni niech pisza do mnie na pm to wtedy ustalimy termin i obliczymy calkowity koszt. Jezeli zabraknie nam kogos do kompletu to postaram sie zabrac jakiegos dodatkowego kolege ;)
super sprawa rowniez dla dzieci :)
Ja tam na rybach byłem raz w życiu i to na ssak :)
Jeśli będzie większe zainteresowanie to tak jak mówie piszę się na taką "atrakcje"
No ja niestety zadnego pociugu do ryb nie mam takze jak cos to akurat w tym temacie odpadam
Panwie ja do ryb tez pociągu nie mam :P
jak coś to ja na piwko tam na morzu :P tylko i wyłącznie bo siedzieć i patrzeć czy aby przypadkiem mi się wędka nie poruszyła to raczej nie...
Na spot w Dublinie i okolicach to ja chetnie.
Ja na rybki sie pisze na picie juz nie koniecznie ;) chyba ze bierzemy busa i jedziemy na weekend hehe :)
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
no jeszcze lepiej brzmi
tez zawsze jakas opcja ;) ale kazdy jest z innej czesci wyspy wiec bus chyba odpada ;) chyba zeby sie zatrzymac w jakims b&b na miejscu. Kwestia dogadania ;) jezeli wybralibysmy donegal to tam noclegi sa duzo tansze niz po stronie dublina ;)
Podobno podroz lodzia po atlantyku w tamtych rejonach to niezapomniana przygoda...az sie boje myslec o tym ;)
- - - Updated - - -
Michal jezdzisz tu czasem na ryby?
Ja 8 września wracam z PL jakby co :)
Cześć
jak nastroje po wekendzie :) , mam pytanko kto z was ma gtowca ? lub może mi coś powiedzieć na jego temat jeśli chodzi o zakup ?
Mozna wynajac vana 7 osobowego i jedna osoba zbierze wszystkich. Nocleg na weekend plus lodka i wodka;) hehe na 7 wyjdzie jakies 100 od glowy na weeekend ze wszystkim, dobrze licze? Transport+nocleg+lodka+prowiant. Wyjdzie chyba taniej niz kazdy mialby dojechac autem i zalac paliwo. Tak to się rozlozy na wszystkich po czesci. Wieksza grupa mozna tez negocjować nocleg.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4 Beta
pytam bo znalazłem coś takiego i rozważam takie ogłoszenie
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...clutch/5471137
Opcja nie wyglada zle:
1800 + okolo 600 vrt - zachecajaco.
Ale licz sie z cena sprzegla i dwumasy okolo 700 - 800 + robota i znajac zycie to na tym sie nie skonczy i nie bedziesz mial szansy sprawdzenia auta na drodze bo sie nie kula.
I pewnie po podliczeniu wszystkiego zaczniesz sie zbizac do ceny rynkowej np: http://cars.donedeal.ie/cars-for-sal...meo-gt/5414844
Jakby ktos byl zainteresowany to mam do sprzedania Loudlink`a - emulator zmieniarki cd. Chodzi z kazdym radiem Blupunkta w Alfie, Lanci i Fiata
Kontak na pw
Panowie mam takie pytanie
Jest ktoś od nas kto mieszka w Monaghan??
Albo ktoś kto słyszałby o jakiejś uczciwej robocie na full-time dla mnie??
lepiej pojechac samemu i ewentualnie nocleg tam dorwac ;)
Konrad teraz cienko z praca na stale...na pelny etat moze bedzie lepiej... szukaj na stronach bo tu nikogo nie ma z tamtych okolic ;)
Johny jak wyciagales akumulator z auta? ja za cholerenie moge sie dobrac do sruby.... nie mam tak dlugiego klucza...dostep jest wrecz perfidny...
nie padl ale lubie wymieniac na zapas :P
sruba jest u mnie dosyc gleboko i pod katem :/ bede musial zalatwic bardzo dlugi klucz bo reki sie nie da wsadzic.... moze przy moim silniku wyglada to troche inaczej...a nie chce demontowac niczego pod maska zeby dostac sie do aku :/
ok wymienilem dzisiaj ;) w halfordsie odrazu mi wlozyli za dodatkowe 8 euro ;) no ale 120 lacznie poszlo...sie.....
sprawdzaja sie ale pamietaj o jednym...nie kupuj najtanszych ;) ja swoje kupilem w Polsce za 150 zl w sportowym...specjalne okulary...ale nie do prowadzenia auta tylko do jazdy na nartach ;) ten sam efekt ;) te niby maja odbijac promienie sloneczne od sniegu ale w nocy sie sprawdzaja...oczy sa mniej zmeczone...szkoda ze nie mieszkasz blizej... pożyczyłbym Ci swoje. Kiedy jedziesz?
- - - Updated - - -
57 F....eh ;) dlatego nastepnym razem pojade chyba do polnocnej po aku :P
znasz jakies sklepy w polnocnej gdzie jest tani sprzet agd? chyba bedziemy kupowac dom i poszukuje czegos bo tu w Dublinie wszystko jest cholernie drogie....
Zobacz tu :
http://www.argos.co.uk http://www.currys.co.uk/gbuk/index.html w tesco nieraz można coś konkretnego i w miare tanio wyrwać :)
- - - Updated - - -
Co do okularów to troche poczytałem na ich temat noi zdania są podzielone dlatego zapytałem Ciebie, w piątek mam prom o 20:00 z Larne za Belfastem o 22:00 jestem w Szkocji i w nocy robie Szkocje,Anglie i o 8:30 wypływam z Dover :)
Rany, troche sporo 120 jurki za bateryjke.