ehmmm w ten czwartek nie ma spotu na 3 Stawach :) niech Górol się sam żegna, tak samo jak sam się gwałci co wieczór ;D
ehmmm w ten czwartek nie ma spotu na 3 Stawach :) niech Górol się sam żegna, tak samo jak sam się gwałci co wieczór ;D
spot jest u mnie grilowy
Postaram się wpaść na 3s ale nie obiecuje bo ciężko z czasem i Alfa jak to Alfa może nie dojechać :D
tak jestem z tych Brzękowic ale nie wiem czy będzie ten grill bo na razie brak chętnych
Quattro- a ty sie już całkiem wykształciłeś za nasze i wracasz na swoją wichurę szerzyć tam wiedzę i kulturę czy tylko przerwa wakacyjna?
sie ni ma co dziwić jak sie pisze "spot jes u mnie " i koniec ...
Dodano po 5 minutes:
że za wasze to uj
ale że za moje ???!!!!!
i jeszcze menda jedna na swoi imprezie chce żeby inni kupili ??!!!!
chcesz mieć ciulu impreza zacno to sam postow i zrób !!!!!
a jak nie to wypad studenciku pier......ony :lol:
Bij w ciuke swoją starą:fuck:
Zwal konia tuskowi :p
Ale swoją dooopą :D
to na 3s kto będzie ?
wszyscy, wszyscy ci najlepsi...:D
Sznapi pisol ze nie dojedzie wiec nie wszyscy najlepsi jednak
jest ktoś z Katowic z okolic/lub osiedla Witosa, kogo mógłbym prosić o drobną przysługę oczywiście odnośnie Alfy ? szczegóły priv
Ja jestem z Witosa. O ile byłbym w stanie pomóc to chętnie :)
Hans jest w połowie (tej ładniejszej) z Wiotsa ;D
Mam prośbę, aby ktoś jutro wziął kompa i kabelek na 3S.
Zna się może ktoś na ustawianiu instalacji LPG, konkretnie chodzi o instalacje KME Diego G3, jeżeli tak i ma kabel do tej instalacji to również prosze, aby go wziął.
Dzięki i pozdrawiam.
bocik mnie nie ma jutro nie pomogę.
Jutro się nie wybieramy :P
Jak zawsze
Ktoś podjedzie w ten czwarteeek? Bo wstydzę się stać samemu na parkingu struclem przy odpicowanych VW :(
nie:D
Ciebie i tak nie chce... ale możesz przyjechać... pozwalam Ci :D
Ekipa się niby zbiera i prawdopodobnie według pogody dziś podziemny + McDonald więc bydzie git :D
WPADAĆ ... pokopiemy w oponki :D
Z komentarzy widzę że 7.08 nikt się nie zadeklarował, niestety nie doczytałam i jak przyjechałam to byłam sama, fakt mijałam jedną GT i 156 ale koledzy chyba tylko przejazdem byli ;)
Dziś chętnie bym wpadła jednak po wczorajszym zdarzeniu... w każdym bądź razie wszystkim uczestnikom życzę dobrej pogody i bezawaryjności :)
Do zobaczenia po małym wizualnym face liftingu :)
Pozdro
Betina fajny mosz avatar . Jak to je twój zadek to następny czwartek se przyjada obadać:D heheheh
Nazar to o której wybieramy się za tydzień z naszych okolic :D ?
Hehe :) Nie, nie mój... mnie ino tego tatuażu brakuje :P
Przyszły tydzień może i się pojawię ale bella bardzo nie wyjściowa po zajściu na drodze :(
Czekamy niecierpliwie aż mój lakiernik wróci z urlopu i na wycenę z ubezpieczenia.
Bardzo proszę o liczne przybycie dla dobra ogółu i by móc zawstydzić liczebnością VAGi ;)
Widza za tydzień większa ekYpa bydzie, to good ;)
ps Dacha byda mioł do Ciebie sprawa w następny czwartek ;)
Dacha jak z Kochłowic to oboje mamy dużo bliżej zgadując sie w Batorym przy Biedronce na Niedźwiedzieńcu :)
Jo chyba dam rade bo moja mo wolne . Jo teraz musza się pytać kiedy moga autem się przejechać bo ona jezdzi nim na codzień z racji tego ,że jo mom 50KM w jedna do roboty a ona 12KM ( oszczędzamy Alfonsa ) . Ino dziennie łąża i sprawdzam ile nowych wgniotek :D
To chyba bardziej oszczędne było by dla Alfiszona jak Ty byś nim jeździł :D
Na pewno mniej by się zużył na długich dystansach niż na takich gdzie nawet się zagrzać nie zdąży :D
Miło widzieć że ten temat jednak żyje :P
I fajnie że zbierze się więcej osób, bo dwa tygodnie temu jak przyjechałam sama Alfą patrzyli na mnie jak na trolla :)
Panki franki jo nie wiym czy se czytocie co sie na ryjbuku dzieje ale jakby fto reflektowoł to bydzie łokazjonalny spot łorganizowany :P
- stow, gryll, browar i dziewice. z tym łostatnim moge być problem, no chyba ze Bocian sie przykulo :P
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
looknijcie sie to, a Ty Bociek sie nie gorsz :P
Jak kto nie mo fejsa to może jakieś konkretniejsze dane???