Jestem zalogowany, ale jakos nigdy na spota nie dotarlem. Alfe mam od kwietnia
Printable View
Pozdrowienia dla czarnej 159, widzianej wczoraj po godz. 20 w Wodzisławiu obok stacji Shell na ul. Rybnickiej.
Łapki były :)
to jo pozdrowia moja siostra ( 156 )
dzisioj rano ok 8 granica DG/S-ec
łapki i uśmiech
:lol:
Co ja widzę... po nocce do domciu i od razu na komputer :) pięknie, pięknie- niech się żona dowie :D
Też pozdrawiam brata .
Ale zdjęcie "byś se zmienił"- boś wcale niepodobny :)
łożesz ty kurna
toś ty jes na forumie a jo nic niw wiym ?
p.s.
szanowna małżonka już wiy że wracom ze szychty i se czytom foruma i dopiro ida nyny
biera cie dziołcha do "znajomych"
moja szefowa tez nic nie wie, że jestem na forum :) ciiicho :D
dobra
\
bo zaroz dostaniesz warna za offtopa :sarcastic:
więc co by było "na temat"
pozdrawiam pana ph w jarisce ( do 180 doł rade ) światła makro S-ec ----DG
srebrna 156 w sedanie z ramkami wczoraj na przejezdzie w dąbrowie górniczej stałem za kolegą ok 14:15
a ja pozdrowie "chyba" Weronike ktora skrecala w pszczynie na ul 3-go maja kolo urzedu skarbowego:) mowie chyba bo jechalem sluzbowym autem i bylem z jakies 10 aut od skrzyzowania ale tak mi to wygladalo:P
Ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 156SW, który jechał za mną ul. Zaborską w Auschwitz'u koło 14. Był odzew mrugnięciem na moje awaryjki.
Dzisiaj chyba widzialem Wiedzmaka pod m1? Kolo godziny 19?
Pozdrowienia dla czarnego sportwagona 156 w Gliwicach na Zygmunta Starego. Mimo, że nie miał ramek pierwszy zareagował :).
pzd dzis okolo 21:00 kierowników nastepujacych: :) pod sferą 156 kombi która mijalam i rzecz jasna sie ogladałam, i 147 ciemna szara pienkna stojąca na swiatełkach na krakowskiej niedaleko mc donald...przyjemniej sie wracało do domku:):P
No to przyznawać się kto na ramkach dzisiaj jechał srebrna 166 w krakowie, rej. RTA..... godzina 7 30, wyjazd z pradnickiej na opolska?:)
pozdro kobe83 :-) widywałem Cię często wcześniej na Kościuszki i zawsze machałem i długie światła...ramek nie mam ale od 2 lat alfaholikuje :-) muszę wreszcie zapodać rameczki...no i oczywiście muszę wreszcie się wybrać na zlocik w okolicach...ostatnio w Knurowie jak był to niestety nie miałem czasu...ale next time obiecuje :-) pozdro jeszcze raz!!
Dzisiaj między 7:30 a 11:30 trasa Brzeszcze - Kraków - Brzeszcze - odwzajemnione pozdrowienia: srebrna 156 i dwie czarne 159 (KCH... i KOS...) aż lepiej się jechało, pomimo totalnego zamulenia po nocce!
dziś rano ok 6;40-7 w Krakowie ja zjeżdżałem z 29go Listopada na Opolską a dwie ciemne 156 sedan niemal za sobą (niemal, bo pośrodku nich było jakieś inne auto) skręcały z Opolskiej właśnie w Alejkę - Kierownika pierwszej nie zdołałem dojrzeć ze względu na ruch, a kierowniczka drugiej chyba nie wiedziała o co chodzi z machaniem :P
Pozdrawiam mrutyne, dzisiaj na BP z wisniowej 156 ;)
To byłam ja moją zieloną padaką :p Również pozdrawiam jak zawsze :)
pozdro dla Kobe83, którego to alfa stała wczoraj na Dubois w G-cach :)
Adam
Ja dzisiaj leciałem i chyba z 9 alf mijałem po drodze Cieszyn-Dobra-Limanowa i żaden nie odmachał.... Ale tak myślę że nie można opadać z sił... :)
Pozdrawiam no i lewa w górze :P (tak jak motocykliści... :P )
Dzisiaj koło 17 w Trzebini, koło Antalayi czerwona 166, na szybach vlepy alfaholików, rozgladalem sie za włascicielem, ale nie udało mi się namierzyć. To Twoja Dchedogi? Bo niby wszystko by się zgadzało ze zdjeciem Twojej Belli, oprócz felg, bo tablic nie moge sobie przypomniec.
Pozdrowienia dla Kobielczaka którego Belle widziałem zaparkowaną w czoraj około godz.12-stej na Reymonta w Zabrzu.
Pozdro dla kierownika srebrnej alfy 147 na SBL która jechała sobie spokojnie za mną dzisiaj od Bierunia Nowego w stronę Tychów. Z mojej strony awaryjki, odmrugane było. :)
Załącznik 27873
Pozdrawiam panią hostessę w policyjnej Alfie 159 na Auto Moto Show w Sosnowcu
stasiu :D tez byłem :) policjantka niezla :P
:) Właśnie czekała na mnie, aż ją zabiorę na mycie ;D
Pozdrawiam właściciela Alfy 156 stojącego na parkingu przy jeziorku paprocańskim w tychach z ramkami od strony dzikiej plaży (myślę że to Kwiatu)
ja na roweru wędrowałem
Widziana dzisiaj 145 SBL na klubowych ramkach pod Politechniką w Katowicach. Kolega/koleżanka na jakim wydziale?
pozdro dla bordowej 155 widzianej dziś przy Żywieckim - łapki były. Również pozdro dla Strażaka - światełka i łapki :) i pozdro dla 147 przęd Kętami - kierownik odmachał tak troszkę niechętnie, ale odmachał :)
ja pozdrowie kolege w srebrnej 156 chyba na ramkach mijanego na wlocie do bielska od strony zywca
Pozdrowienia dla czarnej 147 stojącej na os Tysiąclecia ;)
Zmień tłumik końcowy bo ten zupełnie nie pasuje do tego samochodu :)