Progi nowe na allegro 220 / szt. Plus robota wiec troche sie zbierze ale... zribisz teraz i masz spokoj na dluuugie lata... zastanow sie. Tylko na spokojnie.
Printable View
Progi nowe na allegro 220 / szt. Plus robota wiec troche sie zbierze ale... zribisz teraz i masz spokoj na dluuugie lata... zastanow sie. Tylko na spokojnie.
Właśnie sęk w tym, że jakby była wyłowiona z rzeki to chyba tylko szyby z uszczelkami by zostały ;d ewentualnie deska jeszcze. Jak to dziadostwo gnije
dziś zmienione klocki hamulcowe tył oraz linki ręcznego, jutro wymiana wahaczy poprzecznych tył oraz ustawienie zbieżności tył+przód
Jutro jadę do blacharza i zrobi wycenę... Z rzeki? Raczej nie, po prostu nikt tam dawno nie zaglądał a ja mam ją od pół roku. Tor nieźle się postarał i zamaskował do sprzedaży... gdybym nie ruszał dziur by nie było....
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
A ja narzekam na swoje progi...
Twoja to chyba wcześniej w wodzie stała, bynajmniej tak to wygląda. Progi progami, ale wiedz jedno, jak kupisz ze szrotu, 2 lata i znowu to samo. Jaką masz gwarancję, że wytrzymają długo. Mnie blacharze zakładają progi z Polcaru - nowa pachnąca blacha z ocynku. I cena 100zł / szt.
W wodzie raczej nie stała gdyż reszta jest w miarę w porządku. Mógłbyś podać namiar na firmę gdzie kupię progi po 100 zł? Bo na alle kosztują jeszcze raz tyle
Wiem, liczę się z tym... dlatego jutro jadę na wycenę.
walka z rudą jest dość ciężka. Nie ma co ukrywać .... najlepsze jest piaskowanie. Ja wawsze wycinam najbardziej skorowowane elementy a reszte miejscowo paskuję. Na to wash premier/ podkład akrylowy / ewentualnie kit / i znowu jak już wyprowadzisz wszystko to wash premier na gołą blachę podkład akrylowy i dopiero baza + klar. Takie naprawy wytrzymują sporo czasu.
U mnie w 156 wygląda tak jak u Ciebie o ile nie jeszcze gorzej i teraz co z tym fantem zrobić... chyba zostawić nowemu właścicielowi jeśli się takowy znajdzie :(