ramzesss3 pozdrawiam Cię po raz kolejny:)
Dzisiaj rano byłem jako 3 auto za tobą na krzyżówce za Błędowem, penie mnie nie przylukałeś:)
Printable View
ramzesss3 pozdrawiam Cię po raz kolejny:)
Dzisiaj rano byłem jako 3 auto za tobą na krzyżówce za Błędowem, penie mnie nie przylukałeś:)
no dzis rano to nawet nie wiedziałem jak jade taki zaspany hehe kurcze jakos ciezko nam idzie z tym zeby stanoc pogadac jak nie ty w biegu to ja hehe
Spoko, w końcu się zgramy:)
Pozdro dla czerwonej 159 - wczoraj wieczorem na parkingu Multikina w Zabrzu :)
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 147 SK widzianego wczoraj na Ligockiej w Katowicach, dziś też widziałem Twoją Bellę zaparkowaną przy blokach przy Brynowskiej :)
Pozdrawiam kolegę w granatowej 156 z rejestracją SRB (bez ramek klubowych) który odmachał mi dzisiaj około 13:30 obok "domu górnika" w Radlinie (trasa do Marklowic), oraz wszystkich posiadaczy Alf którzy pracują na poranną zmianę na Marcelu w Marklowicach - dużo Was tam na parkingach :)
kto dzisiaj driftował 147 o 7:00 rano na rondzie w Dąbrowie ?
Dziś trochę Alf spotkałem. A więc:
1- Alfa 156 SW Azurro bodajże, czy jak ten lakier się nazywa-taka błękitna na ramkach. Było to w Jasienicy ok 11:00 mrugałem Sprinterem, kolega się lekko zdziwił ;)
2- W Bielsku ok 13 czarny sedan 156 na ramkach na głównej dwupasmówce w kierunku Szczyrku. Też na ramkach.
3- Alfa 145 na boku stickerbomb- nie wiem, czy miała ramki. Też w Bielsku, godziny nie pamiętam ;)
4- W Godziszce Alfa 156 z lewym błotnikiem albo srebrnym (cała Alfa czarna), albo do malowania.
5- W Buczkowicach koleżanka w czarnej 147.
6- W Rybarzowicach również 147.
7- Na koniec srebrny sedan 156 zaparkowany obok ciachomanii w Bielsku. Pozdrawiam wszystkich ;)