Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi odmachał podczas przejazdu koło "falowców" na Klimzowcu :)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi odmachał podczas przejazdu koło "falowców" na Klimzowcu :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej GT rejestracje bodajże Gorlice ;) Zdziwiony trochę, ale jak pokazałem smycz Alfaholików, to się zorientował o co chodzi i dlaczego jakiś gościu z dostawczaka mu mruga ;) Było to przed 8 rano na Sośnicy. Chwilę za nim w lusterku widziałem czerwonego SW na ramkach.
Później ok 14 w Rudzie Śląskiej pozdrawiam kolegę z 156 SL, który również był mega zdziwiony :P
Kto machał mi wczoraj w Rudzicy ze 156? Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla Michala Kolata widzianego około 16 i czy Twoja AR stała dziś na farnej około 21 ?
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
a to jo sie pozdrowia moja siostra widziano dzisioj rano jak sie jechoła do roboty takom bordowom GyTy ( ujowom na ropa oczywiście )
ale się dziwnie paczy na "swoje" autko na drodze z innego autka
Pozdrawiam kierownika i pasażerke jadących dzisiaj koło godz. 7.30 srebrną 156'tką na blachach SJZ na A1
Czarna GT na rondzie Chorzów Batory około 13:00, pozdrawiam :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdrowienia dla himka oczywiści było pomachane, pomrugane i dzięki że mnie wpuściłeś przed tym mostem bo mi wszystkie wyjazdy na Katowice pozamykali
Pozdrawiam czarna 156 sw jadacy od strony niegowonic wyprzedzajaca mnie na zakrecie dosc ostrym po 5 rano.
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 SCI na klubowych ramkach stojącego dzisiaj koło 13:30 pod Biedronką w Pawłowicach - ładne felgi :)