Również pozdrawiam, genialne masz te felgi! Niestety, albo stety jest jeszcze jedna taka Alfa jak moja w Jaworznie. Nie na ramkach
Printable View
Pozdrawiam kierownika bliźniaczej białej Julki na klubowych ramkach i Katowickich blachach który dziś stał w Bielsku o 17.20 na światłach kolo Vienny naprzeciwko mnie. Było pomrugane :)
Pozdro dla właściciela 156 sedan na blachach SCI dziś obok banku PKO w wodzisławiu sł. ok. godz. 8.30. Ładnie żeś zaparkował.....
Czarne 156 lift SW z lekko uszkodzonym prawym przodem... jeśli dobrze myślę to często się mijamy między Ustroniem a Goleszowem :-)
Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka
Dodano po 3 minutes:
Swoją drogą kto po Ustroniu jeździł wczoraj 147 po lifcie? Ramka klubowa tylko z tyłu była... W każdym razie myślałem co by Ci skroić felgi :-D
Pozdrawiam kierowcę białej 147 widzianej w jaśle na rondzie. Pięknie prezentuje się w tym
kolorze
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 kombi mijanego wczoraj na Mikołowskiej w Tychach ok 14:45-15;15.Pomachane było:D
Pozdrawiam alfistę z 159 spotkanego na gierkowce, który wyjeżdżał ze stacji benzynowej. Było pomrugane :-)
Wysłane z mojego GT-B5330
Kto w Ustroniu srebrnym 156 sedan próbował słup przestawić przy nawrotce? :D
a my pozdrawiamy kierowcę czarnej 147 po FL na blachach SD, alfa na ramkach tylko z tyłu. z przodu rejestracja za szybą. Kolega spotkany wczoraj popołudniu na S1 tuż przed zjazdem na Pyrzowice...
Pozdrowienia dla czarnej giulietty - piekary obwodnica :)
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka