nie no nie mówie złośliwie - po prostu może warto odwiedzić innego gumiarza,
Printable View
nie no nie mówie złośliwie - po prostu może warto odwiedzić innego gumiarza,
A czemu mam sie gniewac :D kazda opinia przydatna moze gumiarz skopal ;) najwyzej przy okazji pojade do in ego i powalcze o estetyke zeby ciezarkow widac nie bylo tak nachalnie xD przy ori felgach zapewne tyle by nie bylo ;) zeby nie robic ot ostatnio dalem welurowe dywaniki do belli ;)
Wkoncu zrobilem sobie domykanie szyb z pilota bo zapominalo mi sie czasami zamknac i trza bylo wracac do fury domknac.
Gesendet von meinem Xperia Arc
Ja gonie swoja z nad morza. Poki co nakarmilem glodomore do pelna...
A ja powiem tak, wracam wczoraj z pracy wchodze do pokoju a tu ooo prezent od ukochanej - przednie czarne lampy lezały sobie na stole. Hihi morda mi się cieszyła :D i oczywiscie nie patrzac ze niedziela do klucze w dlonie i zabierałem się za wymiane. Dodatkowo czeka mnie w najblizyszym czasie wymiana przednich amorkow i łacznikow stabilizatora
Też tak miałem z tymi gumami. Po 300 km pojechałem na ponowne wyważenie i połowa ciężarków zniknęła :) Ważne tylko, żeby przed wyważeniem wszystkie sciągnęli, a nie dokleili kolejne... Same oponki super, tylko giną w oczach ;) Myślałem, że na 3 sezony wystarczą, a tu wychodzi że dobrze jak 2 przejeżdżą.
Szerokości!
W tym roku Polandia bo sie sprawa z.cieplymi zesrala :-(
Ale i tak jest spoko
Ona mi w ogole nie ciagnie :D
Ale do chalupy nad jeziorem samym to i po blocie poszla i mimo dodatkowego zglebienia bagazami nawet fajnie toto wybiera i nie szorowalem i nie.dobijalem po trasie wcale
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/08/158.jpg
P.s.
Rybak - osikalem ci grajewo jak przejezdzalem :p
Andrew - machalem ci z wawki ale za brak balonow na trasie przejazdu masz przeebane :mad:
Moja bella pojechała dzisiaj do hamulcowego spa. Mam nadzieję, że w końcu tylne koło nie będzie się blokowało :)
Mie sie chyba przydo po urlopie bo po hamowaniu przed.zaskroncem na drodze wywalilo ontrolke.klockow
Ale zaskroncowi i tak to nie pomoglo :p
A klocki moze.ino zware.jako dostaly bo juz ni ma.nic.info o klockach na kompie
Ja miałem wczoraj takie hamowanie, że aż smród był jak pieron