Przelew i maile poszły!!!
Printable View
Przelew i maile poszły!!!
Zaplacone i mail wyslany :-)
A Nazar odlicza kasę na nowe felgi ;)
(żarcik) ;)
hahahah no niestety nie :) . Macie na rachunku/fakturze cenę to raz a dwa ,że ja akurat jak coś sprzedaje na forum to dla kolegów taniej ( tak było z moją byłą Alfą jak i felgami ,za które jeszcze dostałem oper ,że zaniżam cenę :D hahahah ) . Ja też będę miał taniej no i jak akcja się powiedzie to tak jak powiedziałem - będą rabaty na przyszłość w sklepie już na hasło Alfaholicy (bez mojego udziału) .
PS . Mam pytanie bo byłem dziś w CTS i Pan Robert mi powiedział (rano) ,że już 5 wpłat było - Jak ktoś nie musi to niech nie bierze faktury na osobę prywatną bo i tak tego nie odliczy a to dodatkowo komplikuje życie . Jak ktoś chce na firmę to no problem ale na osobę prywatną wystarczy chyba rachunek .
Dodano po 21 minutes:
Pamiętajcie koledzy o wysłaniu mi na maila potwierdzenia wpłaty . Jak nie daj Boże by ktoś nie dostał paczki to zawsze mam czarno na białym kto wpłacił . Dzięki za zdecydowane wpłaty raz jeszcze w imieniu swoim i Pana Roberta .
Przesz pisałem, że żartuję :)
Słuchajcie . Dla osób których wpłaty zostały dziś zaksięgowane wysyłki startują jutro . Można zatem spodziewać się paczek chyba w poniedziałek-wtorek . Jakby jakimś cudem czyjeś"prezenty" nie dotarły do końca tygodnia - pisać mi a będę działał . I przypominam : W MAILU ADRESOWYM DO PANA ROBERTA PODAJEMY SWÓJ NUMER TELEFONU DLA KURIERA .
przelew i mail wykonane
Dajcie znać jak dojdą paczki:)
I niech ktoś poda instrukcję podłączania :)