Ja także wolałbym nie wskazywać serwisu:)
Temat ciekawy, dobrze że pojawiają się takie możliwości.
Z tą zwiększona mocą, tak coś czulem, że to ściema :)
Printable View
Wczoraj byłem na jakiejś aktualizacji ABS i sterownika silnika. A dziś nie mam Race Mode. Mam nadzieję, że da się przywrócić.
Cześć Panowie,
wybaczcie mi jeśli temat był już omawiany w tym wątku ale nie jestem wstanie przeczytać dokładnie 90 stron :)
Chodzi o uruchomienie trybu Race i kwestie pokrętła DNA.
czy w Giuli z 2018 r gdzie jest to nowe pokrętło DNA (gdzie pokrętło nie zostaje w zadanym trybie tylko wraca zawsze to pozycji N), też też trzeba zmieniać pokrętło z QV? (jak patrzyłem na szybko na alledrogo to ludzie sprzedają tylko te starsze pokrętła z trybem Race - a one do mnie nie pasują ponieważ jest inna wtyczka)
Ja już przywróciłem RM u siebie ale mam wrażenie, że box nie działa. Ale historia wygląda tak: kolega ma stelvio 200 KM. Zainstalował boxa RC na 280 i wszystko było pięknie. Po jakiejś aktualizacji w ASO jego box przestał działać. Sprawdzono, że jest sprawny więc poprosił mnie, żebym wsadził go do swojego auta (wiązki te same) i zobaczył. Ale tak się do tego zabieraliśmy, że w międzyczasie moje auto pojechało na jakieś aktualizacje, w związku z czym wyjąłem swojego boxa i oddałem auto do ASO. Po odebraniu wszystko ok tylko RM trzeba było przywrócić bo oczywiście zginął. A przy okazji dzisiaj rano włożyłem box kolegi. No i mam wrażenie, że faktycznie nie działa. Niestety, w nocy u nas spadł śnieg i nie bardzo jest jak sprawdzać osiągi pojazdu (poza sprawdzeniem, że RM działa :) ). Pojeżdżę kilka dni na jego boxie, znowu zdemontuję, pojeżdżę na bypassie i założę swojego. Wtedy coś napiszę więcej.