Zapisy tu czy w innym wątku?
Wysłane z mojego F8332 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Zapisy tu czy w innym wątku?
Wysłane z mojego F8332 przy użyciu Tapatalka
ZAPISY OTWARTE - http://www.forum.alfaholicy.org/skle...y_otwarte.html
Który polar jest " fajniejszy " oraz lepszy jakościowo? ( cieplejszy )
- - - Updated - - -
Aha i przy 174 cm wzrostu i raczej szczupłej budowie jaki rozmiar widzicie ? Pytam bo na pewno macie doświadczenie z polarami :)
Moim zdaniem praktyczniejszy jest Frosty. Kolor to już kwestia gustu. Co do rozmiaru to masz szczegółową tabelę rozmiarów wystarczy pomierzyć siebie metrem krawieckim i wszystko jasne. Raczej nikt ci nie poradzi jaki masz wziąć pod swój wzrost bo nikt nie wie co masz wyższe, tułów czy nogi :D
Wiem wiem ale czytając nie które wpisy widzę, że ludziska się przejechali z rozmiarem mimo tabeli rozmiarów. Ale ok. Jak tam mówisz to pomierzę i zrobię sobie prezent na gwiazdkę.
Luzik. Będzie dobrze. Zamówię ten cieńszy.
Witam. Wiem że ktoś już pytał, ale czy tabela rozmiarów jest dobrze podana? Bo według tych wymiarów podanych pasuje na mnie nawet polar w rozmiarze S, a wszystkie ciuchy które noszę mam conajmniej w rozmiarze L lub XL
Taką tabelę dostałem od producenta i on bierze za to odpowiedzialność. Jeśli się okaże że wymiary w praktyce będą inne to będziecie mieli podstawy do reklamacji. Chciałem tylko zauważyć że wszystkie wymiary mają tolerancję do 5% o czym jest wzmianka pod tabelą rozmiarową. Gdybym brał na siebie to pewnie bym się zmierzył i uwzględnił tabelkę ale zaokrąglił wszystko w górę. Lepiej mieć ciut za duży niż ciut za mały - takie jest moje zdanie.