To spora różnica, trzeba będzie się zainteresować przed wyjazdem 155 na wiosnę.
Teraz jeszcze stoi w garażu bo mam zdechlaka Cytrynę, jeśli się uda to tę zimę jeszcze przestoi ale później będzie to moje auto użytku codziennego czyli użytkowane na okrągło - póki co nie stać mnie na auto które stoi w garażu a ja się tylko przy nim ślinię, a nawet jeśli już taka sytuacja będzie miała miejsce to, z całym szacunkiem, nie będzie to 155 (chyba że w wersji takiej jaką chciałem zrobić z czerwonej bądź Q4 albo V6), nie traktuję tego auta jako świętości a jako zajebisty dupowóz na co dzień. Do patrzenia kupię sobie Giulię, GTV (nie mylić z Gtv) bądź Spidera 105 jeśli Bóg da.
Pytanko Koledzy o czujnik cisnienia oleju(ten do zegara)czy pasuje od poloneza?
Panowie mam 1.7 jako dawce. Napiszcie prosize jakie czesci napewno nie pasuja do 1.8.
To może napisz co chcesz przełożyć, będzie łatwiej. Na pewno wiązka i ECU są inne bo 1.7 nie ma wariatora, skrzynia biegów najkrótsza, poza tym cała mechanika jest taka sama.
P.S. Mieszkasz we Włoszech??
Koledzy ma ktoś może na zbyciu dwa dystanse 5mm?Kombinuje z montażem mocniejszych hamulców na przód i z tego co wyliczyłem takie będę musiał dać pod tarcz(po stoczeniu średnicy)W czwartek będę miał tarcze to po przymierzam dokładnie.