Powiedzmy... :P
Wyrwałem z Rodła jak zobaczyłem że wyjeżdżasz z tej bocznej uliczki, zdążyłem dojechać, pomrugać "długimi" i zmienić pas - wtedy ujrzałem "awaryjki" ;) Ale w porównaniu z wczoraj było o nieeeeeeebo lepiej:D
Printable View
Powiedzmy... :P
Wyrwałem z Rodła jak zobaczyłem że wyjeżdżasz z tej bocznej uliczki, zdążyłem dojechać, pomrugać "długimi" i zmienić pas - wtedy ujrzałem "awaryjki" ;) Ale w porównaniu z wczoraj było o nieeeeeeebo lepiej:D
Witam Pomorze.
W poniedziałek 14.11 byłem w Ergo Arenie na koncercie Rammstein. Podjeżdżamy naszym wesołym autokarem :girl_wacko: a tam jakie powitanie... :cool:
Załącznik 39409
Jak dla mnie to nie zbieg okoliczności - ktoś od Was?? Ramek nie widać ale tak czy siak fajnie to wyglądało :) Pozdrawiam !!!
dzis w Inowrocławiu, na ul. Św. Ducha : czerwona 147 po lifcie z klubowymi ramkami :)
Wczoraj na wyprawie do wodopoju zauważona ciemna 156 SW niedaleko bramy portowej. Prawdopodobnie na ramkach klubowych, tyle że przemieszczałem sie właściwie między wodopojami i coś mi na ostrość widzenia padło :)
Wczoraj: Koszalin galeria "Atrium" parking podziemny Srebrna 156 na ZKO.... z ramkami Alfaclubu :)
Parking pod Castoramą ciemna 156 SW FL z naklejką na zderzaku "4szwagier" bodajże ;)
[]Wczoraj: Koszalin galeria "Atrium" parking podziemny Srebrna 156 na ZKO.... z ramkami Alfaclubu :)
widziałem:)
Franek widziany na Piastów i Endrjus koło dworca na parkingu.