jaka jest średnica górnej rury do 147 140 KM?
Printable View
jaka jest średnica górnej rury do 147 140 KM?
Jestem zainteresowany górną rurką,do alfy 156, rocznik 2000, 105 KM. Proszę o info odnośnie ceny całego zestawu. Pozdrawiam
Szukam dolnej rury turbo -ic do 166 20v fl. Prosze o wycenę na pw.
misiu - po raz kolejny 156 2,4 175KM - masz jakies foty jak wygląda modernizacja polegająca na przeniesieniu ECU ?
bo brałbym obydwie, ale chciałbym wiedzieć co później przerobić musze
Witam,
Czy któryś z kolegów, który posiada AR 156 z 2,4 JTD 20V 175KM i ma założona górna rurę - mógłby wstawić fotke jak to wyglada i gdzie umiejscowił ECU?
Pozdrawiam :)
ecu poprostu odkrecamy od blotnika i kladziemy obok rurki i to wszystko,piszcie do kolegi Freddi 666
Hey, rury przyszły i już na pokładzie.
Mam jedno pytanko po zamontowaniu rury strasznie gwiżdżą, świszczą lub coś w ty rodzaju (ewidentnie z dołu to słychać).
Zaczyna się to w przedziale ok 1800 obrotów i trwa do ok 3000 obrotów czyli dokładnie tak jak ładuje turbo.
Czy u Was też coś takiego zaobserwowaliście?
Wszystko zamontowane jak trzeba więc chyba nie ma mowy o nieszczelności....
Siemanko Misiu również interesuje mnie górna do 147 jtd 16V 140KM 2003r proszę o info jaka cena, czas realizacji, nr konta do przelewu itp. :) pozdro
Misiek chciałbym zamówić górną alfa 2.4 jtd 136km. Odpisz
Ciekawe...jeżeli u innych jest tak samo stawiałbym na akustykę Kwasówki ,pęd powietrza , drgania ścianek , coś jak w instrumentach dętych jeśli w innych Bellach po takich przeróbkach jest cicho , stawiałbym na jakiś ,,frędzel wewnątrz-pozostałość po spawaniu....ale tylko strzelam...i pytanie czy słychać to wewnątrz pojazdu czy tylko na zewnątrz , pytam bo też potrzebuję takiej przeróbki...