Nie mają chyba... ;)
Przynajmniej nie udostępnili sobie w profilach :)
Albo na skype - będzie można pokazać groźną minę.
A wracając do tematu - 18" to optymalny rozmiar żeby nie wyglądał dziwnie i żeby nie jeździć na oponach pokroju 205/40 czy 225/35 bo to już realnie przesada i trochę za mało gumy oddzielającej felgę od podłoża.
Dobra luzuuuujeeee ...niech będzie 18":)
I poszli chłopaki na kompromis.. :P
Ale w 159 to ja bym i 20" widział :D hahaha :D
Załącznik 59841na tej fotce sa 18 stki i guma 225/40 i nie jest zle chociaz teraz idzie jeszcze troche w dół i przymierzam sie do 225/35 :)
Jeśli zamontujesz takie opony to zdaj relację w tym temacie jak różnice w stosunku do 225/40.
Maciek, tyś to jest szalony :D "Paweł, nigdzie tym nie wjedziesz, na co Ci to" :D haha :D
Jak już pozmieniasz to wrzuć koniecznie fotki ;] Pozdro :)
Maciekk gdzie dorwales te felgi?? :) juz na drugiej 156 widze ten model w rozmiarze 18"
To chyba te same felgi. SEm je sprzedawał? dobrze kojarzę?
Bo chodzi Ci o tą 156?
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2007/09/97.jpg
haha to sa dokładnie te felgi z dokładnie tego samochodu wiec mozna powiedziec ze nadal sa tylko na jednej alfie :D to sa felgi od kolegi Sem zciagniete z tego democaru aktualnie moj zgrzytek jest u mechanika ktory zakłada zawieszenie ktore tez nabyłem od sema rowniez z tego autka :) i własnie dlatego ze pojdzie w dół chce kupic opony 225/35 zeby ładnie wygladało :P zreszta nie długo moja bella bedzie słuzyc do niedzielnych przejazdzek wiec i mi to pasuje i jej tez :)
tylko jest jedno "ale" opony beda kosztowac sporo :(