sądzę że jednak dociera się gorzej niż colli(chociaż AW nie używałem)
Printable View
sądzę że jednak dociera się gorzej niż colli(chociaż AW nie używałem)
No to po czym to wnosisz jeśli można wiedzieć? :p
Colli nie miałem więc nie mogę powiedzieć. Na pewno trzeba wziąć pod uwagę że byłem od rana urobiony, plus mycie i docieranie Black Hole, wszystko to na pewno miało wpływ na moje odczucie, ale zdecydowanie body jest twardy. Zobaczymy jak będzie się trzymał na Black Hole, ale moim okiem wygląda zjawiskowo, imo Natty's Blue odpada bezdyskusyjnie pod względem wyglądu.
Jeden problem mam tylko taki, że warsztat po lakierowaniu klapy i zderzaka pociągnął też tylne boczki klarem i porobił mi skórkę pomarańczową na całym tyle, na wiosnę trzeba będzie zrobić korektę bo słabo to wygląda. (przód samochodu jest super, a tył do rzyci) :mad:
Ja właśnie zakupiłem BlackFire. Cleaner, wosk i quick detailer. Zobaczymy....
Czy napisałem, ze się źle dociera? Nie, napisałem tylko, ze jesli nie będzie gorzej niż colli to będzie super bo ja po prawie 3 latach używania colli wypracowałem sobie taką metodę, ze dociera się szybko i bez problemu ale fakt jest taki, ze np. nattys dotrze się o wiele lepiej nawet jak nałożysz go za dużo.
:D
Załącznik 108899
Podejrzany: urban micro magic.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalk 4
one były kiedyś żółte ?:D
No ok ale porównujesz ze sobą 2 całkiem inne woski... Naturalne woski zawsze się łatwiej ściera to raz 2 sporo zależy od tego jak to robisz ile elementów woskujesz przed rozpoczęciem ścierania i czy wychwytujesz na to idealny moment. Dla mnie coli jest bardziej niewygodny w aplikacji w stosunku do innych wosków bo jest taki hmm mniej tłusty