Nie czepiam się ale...co to, Twin Spark gorszy od JTD-ka, V-ki czy innych motorów w Alfie?
Printable View
SŁOWIK nie przejmuj się, ja mam Twin Sparka.
Niech sobie słodzą ;)
Panowie posiadacze silników TS nie czujcie się urażeni. To tylko taki dowcip po %. Jeśli ktoś ucierpiał to bardzo przepraszam. Na JTD-ki też psioczą że to traktory i nikt się nie oburza ;)
Dokladnie. Nikt nie mial na celu kogos urazic lub twierdzic ze Twin Spraki sa gorsze. Poprostu jak to na spocie - chlopaki zartuja :) Także proszę się nie oburzać trzeba się śmiać :)
Pany szykowac sie na Tarnow!:)
Chyba musimy zrobić przy okazji jakiegoś zlotu małe zawody TS vs JTD ;-) np przeciąganie liny ;-)
Albo w Radawie przy okazji na orliku charatnąć w gałę i pojaśnić sobie, które lepsze :P
Nie wiem czy bede w stanie bo z ramzim planujemy sie jutro upodlic :P
Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla Sportinga mijanego dzisiaj godzinę temu w Babicy oraz kierownika szarej 166 chyba RKR mijanego w Domaradzu.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 6 kombi na drodze Ropczyce Mielec ok14.15 pomachane i odmachane
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla Alfoholika, który ok. 12:30 z minutami wyjeżdżał z Rynku w Czudcu.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 166 RZE, z którym wyjeżdżałem z Rzeszowa wczoraj (piątek) ok 18.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=133974&stc=1
Alfolot Jendkera widziany pod moim garażem godzinę temu ;) Z nudów został umyty ;)
Daj znać kiedy jeszcze będziesz się nudził, to swoją przyjadę :P
Pozdrawiam kierowcę 156 sw czarne felgi RTA, który dzisiaj jechał około 9.40 główna droga Tarnobrzegu, ja nie jechałem swoją alfa.
pozdrowienia dla kierowcy 166 RLU na ramkach w Jarosławiu pod pocztą (17:10) oraz dla kierowcy GT tez na ramkach mijaliśmy się i mrugaliśmy na rondzie w Szówsku :)
pozdrowienia dla 159 RDE prawdopodobnie Rajdera, o 19 wyjeżdżała spod świateł w Zawadzie w stronę Dębicy :)
Brązowa alfa 159 kombi RPZ 16997 stala sobie w Jw pod Credit Agricole ;p;p pozdro;d
Pozdrowienia dla Tomka Motodoktora widzianego dzis na swojej posiadlosci:D.Dzieki za napojenie wedrowca:D
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 widzianej w Rudnej koło DHL :D
roskek11 dlaczego nie poznaje ?? :D
bo ludzi w Jawiu na skrzyżowaniu Lubelska - Grunwaldzka klubowicza nie poznajesz, fakt że nie w AR;)
Majstrowałem przy bagażniku swojej 146 gdy usłyszałem ten głos... No i przejechała dostojnie Alfa Romeo 4C (projektant, Rzeszów), nawet moja druga lepsza połówka się zachwyciła się dźwiękiem i wyglądem ;-)
Rosek11 corsa czarna? Jeśli tak to pokazałem siema i do końca dnia rozkminialem kto to :d
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Betonowy, prawie zgadłeś tylko że astra czarna ;)
Nie znam się na oplach :) następnym razem juz będę wiedział :)
Sent from my Lumia 710 using Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 z ramkami widzianej na Marszałkowskiej godzinę temu
PS. mały spam przy okazji :) może ktoś chce sprzedać swoją 159? jeśli tak to poproszę o info na priv
Dla ciekawskich. W sobote o 14:55 na Tvn w top gear, bedzie testowana nowa alfa romeo. Jak dobrze widzialem byla to alfa kolegi Sporting 4C :-) pozdrawiam
Wysłane z xperiaZ przy użyciu Tapatalka
no to Jarku tłumacz sie teraz:Dczy to Twoja czy nie Twoja
Pozdrawiam kierownika 4c mijanego z tego co pamietam przed wczoraj na obwodnicy. Z tego co widzialem w lusterku to wyprzedzala Cie nieoznakowana Insignia. Chlopaki chcieli ogladnac? :D
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienia dla srebrnej 159 widzianej dzisiaj pod pogotowiem na poniatowskiego
pozdrawiam kierowniczke srebrnej 147 widzianej w Debicy z rej UT93 jesli dobrze pamietam i jeszcze jakas ciemna 147 z ramkami widziana chyba wczoraj gdzies w okolicach Debicy ale juz nie pamietam gdzie