czarna 159 2,4 jtdm z jasna skora na rynku w Zabkowicach - Swidnickie blachy - pozdrawiam
Printable View
czarna 159 2,4 jtdm z jasna skora na rynku w Zabkowicach - Swidnickie blachy - pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 FZ(A)(G) ??? z ramkami, mijanego wczoraj 15.07 na DK 8 w Kudowie Zdrój. Łapki były
Pozdrowionka dla 147, mijaliśmy się na milenijnym a raczej przemknął obok mnie po lewym pasie ;), były łapki i światła oczywiście he
pozdrawienia od szarej 156 na niemieckich tablicach dla kierowcy srebrnej 156 mijanej dzisiaj w Biedrzychowicach-była na ramkach.
Przepiękna czerwona 159 na szprychach i z tablicami DW widziana wczoraj na pl. Wolności w Jaworze :) Za kierownicą rudowłosa Pani :)
pozdr. dla srebrnej 156 DKL która bya dzisiaj w fiacie w Ząbkowicach
nie ma sprawy kwadratowo (wiek+eibach+ 17 cali+ polskie drogi) - ale jak się kocha swoja alfe to jej się wszystko wybacza...dzięki za ramki Baruś ;)
Widziana srebrna 156SW (bodykit GTA albo jakiś inny) na DZA.... (chyba) ;) w Drawsku Pomorskim 14.07 ok.9:00
Wiecie czyja?...
Pozdrowienia
Dzis widziana na parkingu kopalni Rudna Glowna srebrna 147 na DLU z ramkami z alfaholikow ;)
A ja pozdrawiam posiadacza czarnej 147 (z ramkami) o rej KOL, która dzisiaj stała zaparkowała naprzeciwko mnie pod sklepem IKEA ;)
Zostawiłam karteczkę z pozdrowieniami - może deszcz jej nie rozmył ;)
ej mam swoja "dźidże" bo tak ja nazywam prawie 2 lata bez ramek (teraz juz tak) i jakoś młodzi machają :) stare pryki, nie przyznam szczerze!
Pozdrowienia dla właściciela oramkowanej niebieskiej 156 zaparkowanej koło uniwerku przyrodniczego, widziana przed 18 dzisiaj. lucek_lukasz, to nie Twoja przypadkiem? :)
Pozdrawiam ciemnozieloną(?) 156 na klubowych ramkach z rejestracją DZA43VS,którą chwilę temu minęłam na ulicy Kłodzkiej (górna część) w Ząbkowicach Śl.
Jakiś nowy klubowicz - Ząbkowiczanin nam doszedł :)
pozdrowienia dla kolegi mattom który czujnie,nieważe czy omrugany z przodu czy z tyłu ,zawsze odpowiada:)
Pozdrawiam pozdrawiam ;) Kurde jak mi corsa wyleciała to już myślałem że nie mrygne ;) ale na szczęście odskoczyła w bok ;) i pozdrowienia poszły ;)
Teraz wypatrywać zielonej 145 - która wraca do życia ;)
Widziana dzis kolo godziny 16:30 AR 147 czerwona na ramkach. Stala na swiatlach przed wjazdem na AOW od strony Długołęki, i widziana druga na ramkach ale AR 156 po lifcie sportwagon rej. DSR... POZDRAWIAM:)
ktoś z was czerwona strzała :D obok mojej slicznotki Załącznik 63226
Pozdrawiam piękną brunetkę w białym Spider Nuova na francuskich tablicach, którą widziałem wczoraj na trasie Zgorzelec-Goerlitz ;)
Aż żal, że nie zdążyłem zrobić zdjęcia.
Edit: Ups, nie ten dział - z przyzwyczajenia w dolnośląskim napisałem, ale co tam ;)
Pozdrawiam Dawida ze srebrnej alfy 166 skrecajacej do Galerii :)
pozdrawiam kierownika alfy spider dw 747kc ktora stala kolo mnie na parkingu kolo iglicy oraz 159 dzl na tym samym parkingu
Pozdrowienia dla Marcina z czerwonej 145 stojącej dzisiaj pod Plazą w Zgorzelcu. Stałem niedaleko Ciebie.
Witam....
pozdrawiam kierownika białej AR Brera na blachach DL.... widzianego parę dni temu na trasie Nowy Kościół - Złotoryja... i często zauważanego w Złotoryi, światełka były, pozdrowionka odwzajemnione ... niestety brak ramek. Kojarzy ktoś kto to taki ?