Alfa się nie psuje. Ona jest permanentnie popsuta :p Jedziesz w koncu na ten kopiec?
Printable View
Alfa się nie psuje. Ona jest permanentnie popsuta :p Jedziesz w koncu na ten kopiec?
nie :P anyway następna sroda albo klasyki dzis ?
Trochę ucichło, a dziś środa.
Kto dziś przybędzie???
Jak w ciągu najbliższych pół godziny wróci moja z kablem KKL to postaram się wpaść chociaż na chwilę :p
dobry wieczór, jak wygląda sytuacja na dzień jutrzejszy ?
Jak zdążę załatwić swoje sprawy, to podskoczę, bo bardzo dawno mnie nie było...
postaram sie podjechac dzis
Będzie ktoś dzisiaj??
Ja :)
Wytaptane z serwisu Alfy
Gdzie się dokładnie alfaholicy z Krakowa spotują? :)
po moi paminynci to beło zawsze na bora real na parkingu
no ale jo nie miejscowy to niech sie sami napiszo
Parking przy CH Krokus na Bora Komorowskiego, jak jest zimno, to na 1 piętrze, a jak ciepło to na zewnątrz.
to juz wiem gdzie zagladac jak zawitam do Polski ;)
Dzięki za odp. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu poznam innych miłośników Alf. Spoty odbywają się w środy?
W najbliższą środę ktoś planuje? Ja jak wyrwę moją od mechanika to się pojawię ;)
Ja na pewno będę :) zaprezentuję swoją piękność a przy okazji zapoznam ją z siostrami :D
ja pewnie też będę, trzepiący się pod kołdrą jak ****** pewnie też będzie.
btw niech ktoś rzuci namiar na grześka ( audi kombi ) bo chyba zły numer mi dał
Jeżeli będzie dobra pogoda (a taka się zapowiada) to gdzie dokładnie na parkingu przed C.H. Krokus? od strony BP czy McDonalda?
BP a czy kolega Tomek od stilo i 159 będzie ?
Ok, jeśli chodzi o mnie to będę ok. godziny 19 na miejscu. Pozdrawiam i do zobaczenia :)
co środę jest spot ?
- - - Updated - - -
chętnie bym się przejechał :)
Co środę :)
Ja na dziś odpadam, Alfa strzeliła focha...
Jak nie będę o tej porze spał, bo o 23 wyjeżdżam na drugi koniec Polski, to przyjadę.
ja pewnie sie pojawie dzis
za 15 minut wyjadę ; ) prawie 45 km do celu ;) już myślałem że się nie wyrobie . mam nadzieje że trafie ;/ pozdrawiam i do zobaczenia :)
juz się z nim dogadałem. a Ty bydlaku czemu Cie nie było? będziesz w tą środę ?
Witam. W jakim miejscu i mniej więcej w jakich godzinach są spotkania?:) Pytam, bo wybieram się w najbliższym czasie do Krakowa i chętnie zahaczyłbym o tamtejszego spota:)
---
Nie było pytania:) Wystarczyło sprawdzić 2 strony wcześniej, mój błąd;)
poszukuje kogos z krakowa a najlepiej z okolic prokocimia/wieliczki z kabelkiem do alfy 156 :) potrzebuje cos sprawdzic i wykasowac ewentualne bledy :)
Siema,
Ja mam kabelunek i chętnie pomogę :) pisz na PW to się jakoś zgramy :)
napisalem na pw ale niewiem czy doszlo :D
Jak tam sutyacja na dzis wyglada?
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Właśnie, też bym był zainteresowany. Koło której się spotykacie ? Będą jakieś gtv-ki ?
Moze beda. Co pare stron ktos pyta gdzie i o ktorej a juz oznaka lenistwa. 19 godzina pod realem.
Dzisiaj środa, masakra :eek:
Jo dziś bede :P
Cos czuje ze pare osob bedzie. :)
Witam. Może jakiś mini spot alfaholików z Wadowic?:)