Kto to organizuje? pierwsze słysze
Kto to organizuje? pierwsze słysze
Nie wiem ale ja jestem z Zagłębia więc na pewno nie ja :p
Z tego co się orientuje to kolega z grupy na FB Alfaholicy Górny Śląsk :)
Postaram się być w takim razie pośrednikiem w miarę możliwości i czasu pomiędzy forum a FB :)
Oni tego nie robia jako Alfaholicy wiec nie ma tego tutaj. AH odkad pamietam maja spoty co czwartek o 20 na 3s, nikt nie proponowal zmiany na piatek...
Nie chodziło o zmaine terminu :) Tylko o taki dodatkowy spot w ramach alfaholików ze śląska :P
Kuwa nie mieszajcie w tym temacie.
Tutaj spoty są co czwartek o 20:00 na GoSport/podziemny zielony Real jeśli pada
Załóż odrębny temat z DOKŁADNYMI danymi na temat spota który odbędzie się w piątek i nie syfić tutaj
Poczochraj se pitola bos nerwowy cyganie :D
Właściwie kolega ma racje :)
Ale faktycznie trochę nerwowa reakcja :P
lizany sie nie unoś bo som zes sie zadeklarowoł ze przyjedziesz :P
to nie jest konkurencja do spotów czwartkowych to jest tylko parapetówa nowo powstałej grupy AR Śląsk :)
taki wieczorek zapoznawczo integracyjny, a wszak każdo okazja jest dobro by sie czegoś napić :D
ekstra robimy to w piatek, nie w czwartek bo w piatek mom samolot do PL :P
p.s. organizuja to jo wspólnie z kolegą Remigiusz, znaczy sie bardziej Remek bo on jest adminem fajpejdza, jo jest ino tyn drugi admin (tyn gorszy zapasowy:P)
Ale...
Slusznie zwrocona uwaga ze temat nie ten
Organizujesz/jecie cos innego - zalozyc nowy temat tyczacy tego i po sprawie
A jak sprawa tyczy fryja to tym bardziej oglaszajta sie tam i tyla
Wtedy bydzie elyta z ryja a nie byle buraki z forum co to nawet kunta na ryju ni majo
:cool:
Mi się podoba tylko czy nie lepiej jakby koledzy z ARśląsk zrobili spota w czwartek wtedy nie było by zamieszania a dwa ,że większa ekipa . Można by było zrobić to wcześniej . PS. No i liczniejszą grupą przejelibyśmy MCdrive'a hahahah . Poza tym ja chętnie wpadłbym w piątek ale nie mam czasu a w czwartek moja mo wolne i nie musza z bajtlem siedzieć czyt . dostałem pisemne pozwolenie na uczestnictwo w spocie w czwartek:)
to je jednorazowy wypad nie cykliczny spot to nie byda/ bydymy ekstra tematu zaczynac na 5 postów
;)
Nazar poczytej ze nie moga w czwartek, pogodej z LOTemzeby mi zrobili lot w czwortek bo Cie Twoja w piatek nie puści :P
a tak w ogóle toś padoł ze bedziesz na99% cygonie i mi vlepki przywieziesz pra?
Jednorazowe grylle itp jakos majo swoje oddzielne tematy i nic zlego ni ma :)
do bytomia pojechało 7
2 złapali na bańgowie
1 ukradli w bytomiu
a Ty Bocian przykulosz tam na 3 stawy swoja szanowno ti?
Sie nie unosza... ino stworzyć odrębny temat na temat tego "spotu", a nie śmiecić tutaj i tyle :)
Nowy temat o spocie z grilem przyciągnie więcej chętnych ;)
jak by taki był w okolicy i z dobrą datą to mom dwie tacki alu , paczka brykietu i cało walizka sprzętu do obsługi gryla :-)
kupony nowe do mc mocie ?? bo som nowe chyba :lol:
Momy... bo momy SMARTFONY !!! a on som mondreee i majoo wszystko!
ty milcz paciuloku
ty ponoć mosz bana na mc poland
ale jedź jedź
Katarzyna bydzie w doma wtedy ?? :sarcastic:
Ktos? Coś? Dziś? Gdzieś?
koks - ci co som to często tu nie piszo nawet ale som
zwykle parking a potym mc abo jakie kejefsi
ale emce nowe kupony doł to pewnie mc bydzie po parkingu
Hej, możemy sie umówić na tej Biedronce o 19,30
Kooookkkssuuuu, u góry pod Go Sport ;) trza się zaraz zbierać...
Jo bych sie pojawił dzisiej ale żech skuńcył płytki kłaść na balkonie i z tej okazji żech się nadupcył jasiem spacerowiczem i z doma się już nie rusza.
No i gdzie was kurna wszystkich wcięło? Ruszyli do mac'a i poznikali jak w powrocie do przyszłości...
Do maca dojechały ino trzy auta.
No i gdzie was kurna wszystkich wcięło? Ruszyli do mac'a i poznikali jak w powrocie do przyszłości...
Do maca dojechały ino trzy auta.
No jeden byl obok nas na piechote, a drugi najblizszy po drugiej stronie, no i do niego dotarly 3 Alfy, a reszta do ktorego sie wybrala?
No pojechalismy do tego po stronie 3s...czemu nie pojechaliscie za wszystkimi?
Jakies dwa Peugeoty sie wkrecily do tego, jedni pojechali w strone ul. Lotnisko, jedna w strone A4 no i 3 szt. dotarly na druga strone. W sumie z Francuskiej jakby zjechac na A4 w strone Krakowa to tez mozna bylo tam dotrzec po stronie 3s...