stasiu w sobotę pod expo jak stałeś w ostatnim rzędzie na parkingu,to ja stałem jeden przed Tobą ;) tak że pozdrawiam ;)
Printable View
stasiu w sobotę pod expo jak stałeś w ostatnim rzędzie na parkingu,to ja stałem jeden przed Tobą ;) tak że pozdrawiam ;)
pozdrawiam właściciela pięknej czarnej gtv na ładnych felgach widzianego dzisiaj o 17 pod dworcem pkp w sosnowcu
a ja pozdrowię piękną panią z czerwonej Brery z Krakowa, mijaliśmy się dzisiaj na trasie Kraków-Zakopane , w okolicach Nowego Targu :)
Pozdrawiam PiteR'a widzianego w Żywcu, Aniuchę którą widziałem podczas kontroli w Tychach na Wartogłowcu i Czarną 159 SW z mojej wsi widziana w Tresnej koło zapory :)
A ja tym razem siostrę bociana?? dzis ok 8.00 niedaleko reala w dg ;)
Ja pozdrawiam czarną GT SPS... widzianą około 13:15 w okolicach Woli, niestety jechałem jako pasendżer w padłym eskorcie, więc nie machałem :)
a ja pozdrawiam wszystkich z Żywca i okolic , siedze tu drugi dzień i nikogo nie spotkałem.
Pozdrowienia dla Pani w srebrnej GT w sobotę na trasie Pruchna - Drogomyśl :D pomrugane, odmachane :)
A ja pozdrawiam Majstrowa nowa 156 zaparkowana pod KWK:) ladna, lepsza niz na zdjeciach
Czesc, czywiscie jestem za !!!! Jakies 4 lata temu jak kupilam 156 i jedzilam po Krakowie, prawie codziennie jakis gosc z innej alfy mnie wital, a tom swiatlami a to machal reka itp .... za bardzo nie wierdizlam o co chodzi, z poczatku myslalam ze w moim aucie cos jest nie tak ..... nie wiedizalsm o tym zwyczaju w Polsce, gdyz dluzszy czas mieszkalam za granica. Jak przez przypadek ktos mi wytlumaczyl wreszcie o co chodzi to strasznie mnie to ucieszylo, niestety z biegiem lat zwyczaj ten zanikl i zadko juz dzis spotkac alfiste ktory wita cie reka lub miga swiatlami ....
Zmienmy to, ja mam KR ---- crossa i chetnie odwzajemnie mahanie na powitanie .....
Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??
pozdrowienia dla 156 SZ, spotkanej na Nowym Świecie w Gcach.
pomachane - odmachane.
Adam
ja pozdrawiam Pana/Panią z granatowej 147, która stoi na strzeżonym parkingu na Grottgera;) zawsze jak jade do drugiej polowy to ja widze;)
pozdawiam pana ze srebrnej 145 widzianego na autostradzie w strone gliwic;) nie ladnie jesc za kierownica;P
A ja spotkałem dzisiaj użytkownika alfy 147 (a w zasadzie samą alfę) o numerach rejestracyjnych S2 VENOM (autko z naklejkami forumowymi). Serdecznie pozdrawiam :) (stałem za tobą na parkingu M1 w Czeladzi - biały bus VW Transporter ATS z rejestracją WK) :)
ja pozdrawiam widzianego Kurisa i jedną 156 FL oramkowaną na Żywieckich blachach w Żywcu...jeżeli mnie nie widzieliście to tylko dlatego że spacerowałem "rytm palce pięty" :D
Pozdrawiam mistrza z 147 SK na parkingu w Forum Gliwice który zaparkował jednocześnie na dwóch miejscach dla niepełnosprawnych. Wątpie, że to alfaholik ale może.
[QUOTE=SocikZero4;598108]Pozdrawiam KamilloV8 jak jechalem na pruchą po kumpla to twoje auto stalo przy placu jak od opla skrecasz w prawo i ta prostka do prucnej jest. Mieszkasz tam??
ps. kto ci wjechal w lewy bok??
No i też pozdrawiam :P
Ja tam akurat często stoję a to nie moja wioska bo to jeszcze Bąków :P tam to akurat mieszka moja kobieta i dość często mnie tam widać :P hehe a po kogo tu jezdzisz? :P
a jeśli chodzi o bok to mały incydent na parkingu w Cieszynie - czekam na wypłate odszkodowania :/
nie wiem kogo ale dzisiaj rano na S86
156 sedan srebrna SO ..... z ramkami ( awaryjne - długie -łapka )
:P
Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleon :D i felgi fajnie chromowane ;) kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze :) Pozdrawiam ;)
Oraz Alfe Mito czarną na rej SK.... mijaną dziś na Mikołowskiej o ~ 12.55 a potem stała na Brzęczkach na parkingu
Pozdro dla srebrnej 156 SW widzianej dziś w miejscowości Tomice ok. 13. Ramek nie było, ale kierownik(czka?) rękę podniosła;)
ktos na forum ma białą 147 ?:)
[QUOTE=Izane;599220]Pozdrawiam spotkanego w Mysłowicach o ~ 16.10 na Mikołowskiej wyjeżdzał. Alfa 156 kolor zwierzęcy bo kameleon :D i felgi fajnie chromowane ;) kolega miał ramki i nie ładnie bo rozmawiał przez telefon jak dobrze kojarze :) Pozdrawiam ;)
Ja również pozdrawiam. A z tym telefonem to bez rozgłosu proszę :-)
Pozdrowienia dla Tomkaml (chyba) widzianego dzisiaj przed godziną 8 na ul. Kondratowicza w Zabrzu.
Pomachane odmachane :) Troche mnie zaskoczyłeś, bo nie jechałeś Alfą :P
kto mo czornego miciaka SK 52 abo 57 i stoł dzisioj rano kole przychodni na giszowcu ?
miołech kartka wsadzić ale nie beło jak podjechać a nie chciało mie sie łazić
pozdrawiam czerwoną 147 widzianą dzisiaj przed 12 obok UM Sosnowiec :), były łapki :)
Pozdrawiam Alfistów z parkingu na przeciwko UE w Katowicach, z tego co widzę jest ich dość kilku :D
pozdrawiam Panią z czarnej GTV na czarnych szprychach ( ramki alfa clubu chyba ) widzianej dziś w dąbrowie górniczej(ulicy nie pamiętom).. kiwałem migałe a tu nic a ramki na 100%..
Pozdrawiam kolegę/koleżankę z 156 SM43096.. spotykanej na parkingu pod Silesią..
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/06/73.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2011/06/74.jpg
pozdr. czarna GTV na SZ z ramkami klubowymi stała sobie zaparkowana na chodniku zaraz za skrzyżowaniem na wlocie do gliwic :) i czarna ,szara GT i pare innych alfek bylem Magnumka mrugalem titalem lapki podnosiłem ale nikt sie nie kapnol heee
hehehe dokladnie :) za szyba mam położne wizytówki z alfaholików :P
Pozdrawiam srebrna 156 mijana w bystrej :) zbyt późno zareagowałem na światełka ;)
Piotras - Ta GTV'ka to moja była ;)
Bylem u kolegi w odwiedzinach ;)