2,0 to benzyna jak się domyślam a 2,2 do diesel, tak?
Printable View
Archi jezeli AR stawia jedynie na USA i Chiny to postepuje bardzo nieelegancko w stosunku do nas :)
W stanach Fiat na razie srednio sie sprzedaje wiec Alfa moze miec trudny start, natomiast w Chinach tak samo jak w Europie wazne sa znaczki...
Mimo wszystko mam nadzieje ze sprzedaz Giulii bedzie na wysokim poziomie bo to przelozy sie na inwestycje w marke no i wieksze rabaty dla nas :)
hehe i cena paliwa dla wlascicili Giulii tez na poziomie USA :) Kupujemy QValki? :)
Na nowy model wiadomo, że nie będzie szału z rabatami. Wygląda na to, że jak chce ktoś teraz kupić w dobrej cenie sedan z RWD, to musi udać się do BMW, gdzie przyzwoity rabat wyrwie bez problemu. Bo obejrzeniu na żywo Giulii będzie musiał jedynie przymknąć jedno oko na wygląd zewnętrzny BMW i drugie oko na wnętrze. I już może ruszać swoim nowym wozem w drogę :)
Fiat w USA się średnio sprzedaje bo prócz 500/X/L i nowości jaką jest 124 to nie ma za wiele modeli do zaoferowania. Za to Jeep ma się dobrze czy to w USA czy w Europie.
A Alfa... Najważniejsze pozbyć się znamiona awaryjnej. Auto jest piękne i nawet chińczycy je kupią w szczególności w wersji QV...
Spróbuj w Chrome. U mnie w Firefox też się sypało.
Skonfigurowałem z cirkawości tą benzynę 200KM (chodź interesuje mnie te 280KM) i wyszło 200tyś. Dużo, ale pewnie za rok ceny pakietów ciut spadną a i w salonie o 10 - 12% rabatu się powalczy.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk