-
Juz jakis czas temu zostal usuniety EGR z ECU (dzieki @sdero), wymieniony olej i filtr oleju i wczoraj zajolem sie malymi ogniskami rudej - zeszlifowane (oczywiscie wiecej niz same ognisko rdzy - dla pewnosci, ze dalej nic sie nie dzieje), oczyszczone, na to Nigrin na rdze i potem podklad niby chroniacy przed powstawaniem nowej rdzy Dupli-Color. Przy okazji odwiedzin w PL za miesiac, element zostanie prysniety w kolor auta.
-
Wczoraj mycie a dzisiaj tankowanie pod korek :)
-
Wymieniony czujnik wstecznego - światła wreszcie działają ;)
Silnik niestety dalej czeka na swapa :/
-
Mycie. Woskowanie i tankowanie :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
-
Wczoraj bella pojechała do blacharza... z racji tego że mam w domu tylne kanapy zostały dzisiaj porządnie oczyszczone i zabezpieczone:) Swoją droga skóra wyglądała na czystą ale wcale taka nie była.
-
Umyłem zatankowałem i wymieniłem miedziane podkładki, od dolotu oleju do smarowania turbiny.
-
Wymienione wahacze górne oraz linki hamulcowe. Trzeba jeszcze bedzie wymienić żaróweczke podświetlenia tablicy rej. bo właśnie sie przepaliła :)
-
166-tka zatankowana drugi raz w tym tygodniu do pełna ;) przegoniona ponowie 750 km . Łącznie w tym tygodniu pokonała blisko 1600 km .
-
Ja swoja mala palnalem 1400 km i tankowalem dwa razy w ciagu ostatniego tygodnia. Oczywiscie cala podroz bez najmniejszych problemow.
-
1 załącznik(i)
Dziś 166-tka umyta po wczorajszej trasie,wyglądała jak 7 nieszczęść :D.Bawiła się w zabijanie muszek,komarów i czort wie jeszcze co ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=142934&stc=1