Witam. To na 99% byłem ja. Wybrałem się jak pół Jaworzna do Majstra, heh. Córa krzyknęła, że Alfa jedzie. Oczywiście również pozdrawiam.
Printable View
Pokolei, dzis na rybnickiej ktos bez ramek mi machal, pozdrawiam.
Pozdrawiam wlasciciela czarnej alfy romeo GT, ktorego żona dzis byla w Zorach na rejestracjach SCI, zatrzymalem sie, pomachalem, a zona; dziewczyna zrobiła mine zdziwiona o co mi kaman :D
Oraz wlasciciela czarnej 156 na SPS, ktory ma zone blondynke i dal jej dzis samochod ok. 16stej ;d
Tyle
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 147 widzianej dziś koło 14:30 w Sosnowcu na Orląt lwowskich , zobaczyłem w ostatniej chwili auto i łapkę i nie zdążyłem odmachać .
[QUOTE=adayena;1421478]no to Twoją widziałam, akurat jak się wycofywałeś spod parkingu zrezygnowany brakiem miejsc, i akurat mi się zlały SZ i to Y pod koniec :)
Zresztą emocje przed koncertem sięgały zenitu wiec mogły mi się literki poprzestawiać :D
Pozdrawiam[/QUOTE
HAHAHAHH też pozdrawiam koncert był zajebisty do miłego
pozdrawiam kierowce czarnej 156 kol.... oramkowana na rudach jechałem za toba prawie do sławkowa zatrobiłem ale chyba pomyslałes co innego :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 156 twin spark która stała koło południa pomiędzy budynkami na francuskiej 34-36 :)
Wyszkrobane z mojego Galaxy Note
Pozdrawiam osobę z czarnego sedana 159 z ładnymi felgami w Buczkowicach. Tylna prawa lampa zaparowana :D Włożyłem wizytówkę za wycieraczkę