LM Synthoil możesz zastąpić Meguinem Super Leichtlauf 5w40. W zestawie z AR9100 wyjdzie Ci w podobnej cenie bądź taniej niż LM
Printable View
LM Synthoil możesz zastąpić Meguinem Super Leichtlauf 5w40. W zestawie z AR9100 wyjdzie Ci w podobnej cenie bądź taniej niż LM
@tomek evo wlyszkow Macie może kontakt z jakas kompetentną osobą w Liqui Moly mam pytanie odnośnie stosowanie ich olejów przekładniowych. Napisałem wiadomość do LM Polska i LM DE ale chyba mnie zlali ;]
Synthoil diesel jest w opakowaniach 5L i 5 litrów jest w sam raz na wymiane, ale jak wyżej kolega napisał masz alternatywę w postaci Meguin Super czyli odpowiednik LM Synthoil High tech u forumowych kolegów, a ten synthoil High tech chyba się niczym od synthoil diesel nie różni.
Sorry, nie potrafię pomóc w kontaktach z LM
No racja, synthoil jest po 5L. I tak właśnie mi zwykle wychodził przy wymianie, ze po wlaniu piątki było 3/4 skali, ale na ewentualną dolewkę już ni ma, a po 7-8kkm mi juz jakieś 200ml ubywa. Jak to jest to samo, to rzeczywiscie fajna opcja, juz dostalem ofertę i nawet się chyba skuszę ;)
Pływak napisz mi na priv o co dokładnie chcesz zapytać to postaram się przekazać do kompetentnych osób w LM Polska. Nie obiecuje, że odpowiedź Cię zadowoli ale spróbujemy :).
Ok dzięki poszło pw :)
Ja mogę spróbować odezwać się do gościa z LM DE z którym rozmawiałem o ich dodatkach do paliw. Ale jak tomek podjął się mediacji z polskim oddziałem to chyba nie ma sensu :)
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
LM DE właśnie odpisał ale dosyć zdawkowo może kontakt tomka coś więcej rozjaśni mi na temat olejów przekładniowych.
Ogólnie kontakt z polskimi przedstawicielami koncernów jest z dupy.
Millers mi w ogóle nie odpisuje na maile, a Penrite przepisuje nic nie warte ogólnodostępne porady z neta. Słabo.
Dlatego wszelkie pytania kieruję na zachód.