Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać :)
Printable View
Pozdrawiam kierowcę czerwonej 156 sedan na blachach SR z rameczkami , która stała dzisiaj przed 10 na światłach w Pawłowicach na dwupasmówce - stałam na skręcie i nie było jak machać :)
Pozdrowienia z bialego MiTo dla usmiechnietej Pani w czerwonym MiTo, dzis, tj. w piatek na skrzyzowaniu Francuskiej z Ceglana, w Kat. ok 8.30 ;)
Pozdrawiam koleżankę z GT widzianą koło CH Pogoria ok godz 20 :)
Pozdrawiam kierowcę 159 na blachach SJ oramkowanego, widzianego w sobotę ok 13 30 (?), na grunwaldzkiej koło śnieżki. Łapki były, ale zostały niezauważone...
Pozdrawiam również parkę z czerwonego GT na blachach KCH, również oramkowanego, spotkanego dzisiaj ok 8 na parkingu pod Carrefourem jaworznickim. Nie machałam, bo byliście skupieni na rozmowie i nie patrzyliście w moim kierunku;)
Dokładnie tak, nie zdążyłem pomachac :)
Pozdrawiam prymusa widzianego z dwoma pedałami nieopodal mojego bloku
:p
Ja pozdrawiam kolegę ze 156 SW który jechał mikolowska (44) w stronę browaru tyskiego w poniedziałek :)
Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)