A nie wyrobisz sie na 18:26 aby byc w Piasecznie?;/Cytat:
Napisał Rudix
Printable View
A nie wyrobisz sie na 18:26 aby byc w Piasecznie?;/Cytat:
Napisał Rudix
Reks, pewnie, że damy radę :) i wygląda na to, że będzie więcej osób niż wtedy choć i tak było dobrze. Co do mnie to ja koło 17 będę jechał z Grochowa więc jak jest ktoś chętny z okolicy bez autka to może się ze mną zabrać.
Rudix może jednak dasz radę na drugą turę??
No wyglada ze to bedzie jeden z najobszerniejszych spotow na jakich bylem a nawet chyba to bedzie najobszerniejszy. Wydaje mi sie ze bedzie 20+ aut;)Cytat:
Napisał pr0k0p
Chlopaki juz mnie tak nie namawiajcie bo jeszcze bede gotow odwolac impreze!!! :)
Powiem Wam jak to wyglada. O 17 koncze impreze dla dziaciakow w Hiltonie. Musze spakowac sprzet i odstawic go 20km za W-we na Minsk. Nie ma bata nie zdaze do Piaseczna na taka godzine!
A nie mozesz go odstawic kilka h pozniej?;P
Na gokarty zdążysz :) najwyżej w stroju mikołaja będziesz się ścigać (to chyba ty wcześniej pisałeś o tym stroju). A sprzęt odwieziesz potem. Hmm? Zawsze to jeden zawodnik więcej :DCytat:
Napisał Rudix
Dobra, jeszcze nie wszystko stracone!!! Zaraz pogadam z kumplem czy sam sie zawiezie sprzetu do bazy... ;) Przekupie go!!!
Hahaha!!! Zalatwione!!! Czego sie nie robi dla Alfaholikow!!! Jade z Wami!!! Ale sie ciesze!!!
Laaaal!!! Rezerwujcie wyscig dla mnie i dla mojej dziewczyny!!! EXTRA!!!
No widzisz..;]
No to widzimy sie w niedziele na gokartach;)
A czemu nie ma znizki ze po 30zl?;p
Rudix, bomba!! :D no to są dwie osoby więcej. Może mi uda się jeszcze jednego koompla załatwić (mieszka w Piasecznie więc będzie miał blisko) to będzie jeszcze ciekawiej.
Reks właśnie sprawdziłem na stronie Imoli i te 30 zł to jest w godzinach 20-23 więc my się nie kwalifikujemy :(. I jeszcze ważna rzecz!! Przekleję bo nie chce mi się przepisywać:
"LICENCJA / Licence 3 zł
Przy składaniu oświadczenia każdy uczestnik treningu otrzymuje licencję, za którą pobierana jest jednorazowa opłata. Licencja ważna jest z dowodem tożsamości.
JEDNORAZOWY CZEPEK POD KASK / Cap 2 zł
Przy jeździe w kaskach będących własnością toru Imola obowiązuje używanie kominiarek podyktowane wymogami higieny"
Więc wygląda na to, że extra 5 zł trzeba będzie dorzucić :/ no chyba, że się będzie miało własny czepek, to wtedy 3 zł. Chyba, że ktoś ma licencję no ale ile osób będzie ją miało? Raczej nikt.