Mam tak samo.
Na razie nie wyobrażam sobie innej marki u mnie na podwórku.
Printable View
Ja chyba też nie zamienię marki. Jak mam zmienić markę jak jeżdziłem Julką Lancią Deltą nówką, 3 letnią Cromą bardzoczęsgto i w sumie z ulgą przesiadam się do swojej 156.To jest dziwne,156 to jak z kobietą,albo się kocha albo nienawidzi,stanu obojętnego nie ma.
Dobre podejście! Ja przerobiłem różne helmuty,japońca,francuza,szweda i w sumie najlepiej mi się jeżdzi Alfą,chociaż jest najbardziej droga w utrzymaniu.Nissan był po za konkurencją na 10 lat jazdy,wydałem na naprawy grosze,tyle co w rok na pakiet startowy w swojej 156.Jak,będzie goło to obecną 156,będę latał do zaboju,a jak będzie sianko to 156 2,0l JTS po 2 poł. 2004r a na bogato 159 lub Julka z 200/235km silnikiem, oczywiście w benzynie.Zresztą to już w poprzednim poście pisałem.
Ja nie moge zbytnio sie rozrzucac heh. W odleglej przyszłości po 156 biore pod uwage GT lub Mito. Spider chyba ma dozywocie a jezeli bedzie wolna kasa to bedzie moze brera spider.
Hmm zaczynałem od mondeo, przez 145 147 166 do 156 ;) więc jednak ktoś kupuje alfe po alfie.Cytat:
Napisał hagi
Po 156 - albo szalony pomysł czyli 166 FL, albo Cross.
Ewentualnie jak będzie budżet to nowa delta.
hehehe no ja tez po 166 kupilem 156 :) i po obecnej 156 napewno dalej alfa, a jaka to nie wiadomo jeszcze, zalezy od budzetu :)
Ja po 156 kupiłem Audi A6 C5, kolejna była 159 SW, teraz jest BMW E39. Po BMW będzie 166 FL, ale tylko V6 :D
Ja co prawda lubię makarony, ale następnym a raczej kolejnym obok 156 będzie Audi A3 1.8T Quattro lub po prostu S3 kupię, a to z tego powodu że Alfa nie ma żadnego porządnego 4x4.
No i kiedyś kupię GT z Busso
hmm czemu tak sporo osób z 166 wsiada do 156? Koszta utrzymania?
Ja alfą planuje jeździć kilka dobrych lat a jak będzie kasa to amerykańca z v8 jako zabawkę :)