O własnie i u mnie ta linka stawała dostala sie woda i zacianła. Przelałem ja olejem i było ok.
Printable View
O własnie i u mnie ta linka stawała dostala sie woda i zacianła. Przelałem ja olejem i było ok.
Już się pogubiłam :)
Musisz rozebrać drzwi i od tego trzeba zacząć:)
Jednak nie od tego:
4 wa(c)hacze do wymiany
2przeguby
możliwe, że skrzynia biegów się zaczyna walić (automaT).
Jutro dowiem się NA PEWNO co i jak.
Ile to może kosztować?
- - - Updated - - -
(wersji ze skrzynią begów póki co nawet nie rozpatruję, wtedy pozostaje samobójstwo:)
Ojoj...Zawieszenie w 166 nie należy do najtańszych.. Ale niech się wypowiedzą posiadacze ;) A co ze skrzynią się dzieję?
Czy już znasz przyczynę ,,przymulenia'' ?
Przymulenia tak:) W sumie to zawsze wiedziałam ale zapomniałam:P Jedna świeca coś nie teges..
Witek, ..rwicy już dostaję..
Spokojnie. Zawias prędzej, czy później trzeba by było robić. Cóż- 166 nie jest tanim w utrzymaniu autem. Ale za to która z dziewczyn może się pochwalić taką?
Z trzylitrowym silnikiem? Mało która ;)
Automat to spokojne 4 tysiaczki. Sprzedaj to auto karolina. Ono Cię zje. Kup cos malutkiego i taniego w utrzymaniu bo stara 166 jest dla kogoś kto umie samodzielnie kilka rzeczy przy aucie podlubac. Każda stara duża limuzyna taka jest. Mechanicy Cię zrujnuja. To dobra rada - nie pisze tego złośliwie.
wysłane z WC za pomocą telefonu...
niestety ale przyznam racje Masie, przy tych usterkach koszt bedzie duzy a o jedna trzecia wzrosnie bo nie bedziesz tego robic sama, tylko bedzie musiala mechanikom zaplacic...