Zgadza się. Trzeba się z tym liczyć. Tylko szkoda,że tak szybko odpadłem. Nawet na żadnej fotce mnie nie ma (no chyba,że ze szkolenia:cool:). Plus taki,że może wjedzie q2. Muszę zobaczyć co się stało i rozważyć.
Printable View
Zgadza się. Trzeba się z tym liczyć. Tylko szkoda,że tak szybko odpadłem. Nawet na żadnej fotce mnie nie ma (no chyba,że ze szkolenia:cool:). Plus taki,że może wjedzie q2. Muszę zobaczyć co się stało i rozważyć.
mnie nikt nie pobije ;)
Jak to nie? Kolega z CRX-a Cię pobił...
no ale tu, lokalnie, alfaholicko ;)
Ja swoja chętnie pokręciłbym jakieś czasy :D
Tylko raz, szkoda że tak daleko, a dwa moja Alfina dawno nie była porządnie goniona :( nie wiem czy zrobiłbym więcej niż jedno kółko :D
Temat lekko ucichł :(
Jako że na czerwiec już nie ma miejsc , a ze względu że :
14 lipca to poniedziałek
19 lipca zarezerwowany w całości
18 sierpnia znowu poniedziałek
Ja biorę udział 5 lipca , następny wolny dla mnie termin to 30 sierpnia ale wtedy już mogę nie mieć czym śmigać po torze ,więc zdecydowałem sie na edycje lipcową .
Eeee.... Ja będę tydzień wcześniej. Szkoda :(.
też myślałem o 29 czerwca ale ojciec by się obraził mamy wspólne imieniny Piotra i Pawła ;)
Jeśli będę 5-tego w Poznaniu, to może podskoczę na tor zobaczyć, jak niszczysz konkurencję :).
O niszczeniu nie ma mowy ale będę zadowolony w 2 przypadkach , jeśli będzie ciepło i poprawię swój najlepszy czas na TP ( 1.57 ) lub gdy będzie lało ;) wtedy swojego best lapa nie poprawię ale jest szansa być wysoko w zestawieniu klasy SPORT .