oj oj oj, a ja poodrywalem emblematy, mam tylko koniczynkie i jabluszko. I mam takze w du@%^&*, co kto o tym sadzi.
Mnie sie podoba i tyle, fabrycznie 156 TS miala za duzo tych napisow jak na moj gust
Printable View
oj oj oj, a ja poodrywalem emblematy, mam tylko koniczynkie i jabluszko. I mam takze w du@%^&*, co kto o tym sadzi.
Mnie sie podoba i tyle, fabrycznie 156 TS miala za duzo tych napisow jak na moj gust
..
Ja sobie odkleiłem 1.9 z klapy po pierwsze nie podobało mi się, a po drugie było krzywo naklejone.
Zauważyłem pewną prawidłowość w tym temacie, Ci forumowicze z podstawowymi silnikami (czyt. o małej poj.) są przeciwko takim zabiegom jak naklejanie "1.6" na klapie 2.4, może sądzą, że pośrednio ktoś z nich się naśmiewa, ale wystarczy powiedzieć wprost, a nie wymyślać niestworzonych rzeczy. Ja osobiście nie mam nic przeciwko... chociaż topowej wersji nie posiadam.
pozdrawiam
A ja mam tak:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/01/68.jpg
i co mam z tym zrobic?? :D A wiem to 3.3 to moja pojemnosc ale zaszalalem :D
normalnie to forum robi sie z dnia na dzien gorsze. Ktos cos sie zapyta zaraz ze glupi, wisniak, nie zna sie, wiestuning robi, dziala na nie korzysc tej wspanialej marki. Przeciez kazde dotnkniecie Alfy i zmienienie jej przez dodanie czegos albo zdjecie to zaraz oszpecanie jej i bezczeszczenie marki. A rozmowy kto jest alfista a kto nie to chyba w kazdym temacie sa. Smiech na sali.
Nie mozna normalnie napisac ze sie cos nie podoba albo podoba??
Zaraz jakies niewiadomo jakie wielkie slowa w kierunku drugiej osoby.
Kazdy robi to co mu sie podoba
Pozdrawiam
ale zaj... alfa
A teraz powiedz mi, gdzie napisałem, że to wieś? :)Cytat:
Napisał RAQ
Miałem na myśli wszelkiego rodzaju robienie 'wydumek' po kosztach minimalnych, w stylu vectry a z wątku 'tuning czy tjuning'.
Są gusta i guściki, ale widac nawet za wypowiedzenie swojej opinii musiało mi się oberwac (usunięte posty). Tak samo jak NIEKTÓRYM nie musi podobac się moja czapka (chociaż wiem, że tak naprawdę mi jej zazdroszczą;P), tak samo mnie nie musi podobac się wszystko, co ich.
To mój silnik w takim razie miał 16.4 litra :shock: Nie przesadzaj, u Ciebie nie ma oznaczeń pojemnościowych. A o takowe się tu głównie rozchodzi.Cytat:
A wiem to 3.3 to moja pojemnosc ale zaszalalem
No ale z daleka nie widac czy to 33 czy 3.3 :P nie no zartuje ja nie mialem ze to 1.7 czy niewiem co tam mam moze poprzedni wlasciciel usunal bo inne maja i 1.7 i 16V i boxer a ja niee :( A ta koniczynka z 4 to nie jak znaczek M w beemkach?? Bo mysle czy zdjac ;]Cytat:
Napisał fiergloo
czy wie ktoś gdzie można kupić napis "Boxer" :?:
np na allegro, sa aukcje ze alfy na czesci, maja znaczki boxer napewno jak zadzwonisz jakis mily pan Ci odklei z auta i sprzeda.Cytat:
Napisał nietyx