No jak to co? 16-ta się wszyscy meldują. Będę jak zawsze. Zdjęcia zaraz wrzucę, dopiero wróciłem z roboty.
Printable View
No jak to co? 16-ta się wszyscy meldują. Będę jak zawsze. Zdjęcia zaraz wrzucę, dopiero wróciłem z roboty.
Kilka fotek z Wilczych Lasków.
I jeszcze parę. Ten mały telewizorek to nieodłączny atrybut fana F1, dzięki Tomasz.
Następnym razem wystartuję, do dziś pluję sobie w brodę że nie stanąłem na kresce.
No i zapraszam wszystkich na cotygodniowy minispot - niedziela, lotnisko, 16.00
Dla ułatwienia dodam, że telewizorek Tomasza znajdował się w bagażniku mojej Alfy, bo SW mają gniazdo zapalniczki tam gdzie trzeba podłączyć telewizor aby wszyscy zainteresowani widzieli:P. Do zobaczenia o 16-tej.
ty slavol pogasdamy na temat tego tv zdjecie bylo nie potrzebne :) ja wpadne na chwile bo pozniej musze gdzies jechac do zobaczyska o 16 http://allegro.pl/item1042922259_ram..._duo_30mm.html moze te nie chodzi o wzor mysle ze tem piła bedzie o0k
:DNo i spocik jak zawsze miły. Stali bywalcy, i fajnie. Dla szerszej informacji następne spotkanie połączone z grillowaniem. Więcej info w tygodniu. Tomasz ramki super bo szerokie i na jasnoniebieskim tle ALFAHOLICY TEM PIŁA.(lub inne propozycje) Odnośnie jeszcze telewizorka za rok, Tomek ma być relacja w kolorowym TV a nie czarno-biały jak teraz. Rozmawialiśmy na temat wyjazdu i jest ognisko w Topolnie 5-go czerwca jedziemy? (czy w tą niedziele jest F1?) Pozdrawiam;)
ja juz mowilem swojej ze pojedziemy zalatw aby twoja zona miala wolne bo to jest sobota to slawola nie bedzie chodzi o ognisko
czy w najbliższy weekend będzie jakieś spotkanie w Pile na lotnisku, chyba zawitam do domu i chętnie poznał bym Alfaholików z Piły
pozdrawiam
Jasne, chłopaki może będą umawiać się na wypad za miasto w sobotę,(mnie zabraknie) a w niedzielę około 16-tej (po Kubicy) cotygodniowy zjazd stałych bywalców, a jak pogoda pozwoli połączony z mini grilem. Teren lotniska jak zwykle, pod wałami, przy placach nauki jazdy.
Wpadnij koniecznie, obejrzymy w końcu coś innego niż 156 i w dodatku mającego silnik jak należy. (Tomek, Jacek - bez urazy ;) )