Fred, ale fiergloo ma u siebie dużą kanapę z tyłu . A ty sam w Gtv-ce się wyśpisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Printable View
Fred, ale fiergloo ma u siebie dużą kanapę z tyłu . A ty sam w Gtv-ce się wyśpisz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Superjahu007, hmm... czemu tak zle zyczysz fiergloo zeby spał pod autem :P
Ale macie problemy :P
DDevil ma sportwagona, więc Natalia i ja kimniemy się w nim, a DDevila wyślemy do Freda :DDD Będzie im przytulnie i ciepło :P
Kanapa? Spoko, tylko ja uprzedzam, że oparcie fotela maksymalnie klade na kanapie. Ewentualnie pod fotelami ktoś się może wcisnąc :mrgreen: tzn pod oparciami tam gdzie tylni pasażerowie zwykle nogi trzymaja.
nocleg, moze byc kawalek dalej, albo rzeczywiscie na Słowacji, choc kurs euro moze byc przeszkodą(zobaczymy jak bedzie do tego czasu) i bardziej bedzie sie opłacało spac na Wegrzech.
Hej wszystkim
Tak sobie mysle ze fajnie byloby sie wybrac z Wami, ale jest pare pytan...
Czy ekipa Alfistow przygarnie ze sobą Golfika Kombi ;) to pierwsza rzecz? Karolina mi mowila ze chcialaby pozwiedzac Węgry a architektura u nich, nawet patrzac na fotki z zeszłego roku jest super.
Druga sprawa jest taka, ze bylibysmy w stanie wziac ze sobą jeszcze dwie osoby, jesli ktos bylby chetny jechac w miare tanim kosztem nawet w takim celu jak my, czyli tu i tam pozwiedzac i oczywiscie byc na Alfacity i poogladac Niunie ;)
Do kwietnia jest jeszcze sporo czasu ale warto jakos juz zrobic rozeznanie. Mysle ze jesli nikt nie bylby chetny dolaczyc do naszego wózka to nawet jestesmy w stanie jechac we dwojke ;)
showtime, z tego co wiem rok temu do jednej Alfy zabierało się kilka osób. Może ktoś by Cię przygarnął, wszak nie wszystkie AR były 2 osobowe ,. Ja raczej nie jade bo krucho z finansami, ale może coś się zmieni do kwietnia.
showtime, podejrzewam że szybciej ktoś Cię zabierze do swojej alfy :lol:
fiergloo, my mozemy jechac swoim autkiem, dlatego spytalem czy Golfa ekipa Alfistów sie nie bedzie wstydzic :)
Obliczając koszt i zakladajac MAKSYMALNIE dwa pełne zbiorniki paliwa, ktore powinny wystarczyc na okolo 1600-1700 km, zakladajac tez ze ropa skoczy w gore wydaje mi sie ze 400 zł na paliwo wystarczy.
Zakupy mozna sobie zrobic tutaj w Polsce, w jakims Lidlu czy Makro, dokladajac kase na 2 noclegi dla 2 osob czyli ok. 300 zł
Mysle ze taki wyjazd to ok. 800-900 zl ale to chyba juz tak maksymalnie. Zakladam tez, ze paliwka jeszcze zostanie ;)
Tak jak mowie, to mozemy kogos władować do auta i podzielic koszty paliwa ;) wtedy bedzie jeszcze taniej...
showtime, nie wiem jak to widzą organizatorzy.
A co do zwiedzania- Budapeszt- wejsc na most Małgorzaty i ma się wszystko w pigułce- orientalny zachód i parlament węgierski na wschodzie. Ogólnie miasto zajepiszczarskie.