Enku również pozdrawiam :))
jak zatrąbiłeś myślałam że coś sie stało,dopiero po sekundzie zobaczyłam że to Ty ;)
Printable View
Enku również pozdrawiam :))
jak zatrąbiłeś myślałam że coś sie stało,dopiero po sekundzie zobaczyłam że to Ty ;)
Komu dziś dałem wizytówkę na światłach? Rejestracje bodajże z Kluczborka
Czemu kwadratowe.. a czemu nie :p? Nie no.. moj blad i glupota :D ida do zmiany :)
Apropo wydechu, prosze nie komentowac, wstyd mi za niego, ale czekam, az sam odpadnie :D
Dzisiaj Bestia dostala nowy zawias z produ i z tylu, musi jej na chwile wystarczyc ;)
dziś trasa Pawłowiczki-Prudnik/Lubrza widziałem tak w Głogówku 147 LF za przejazdem kolejowym minąłem, Druga 147 stała na CPN po prawej zaparkowana, dalej w Prudniku 166. Powrót do domku i w Klisinie 147 do Głubczyc jechaliśmy "razem" Jest nas trochę
Pozdrawiam kolegę (i chyba koleżankę - przez deszcz nic nie widziałem :) ) z bardzo fajnej 166.
Miejsce - Aleja Władysława IV centrum Gdyni.
Pomrugane, pomachane :D
Yyyyy, to Gdynię przenieśli do Opolskiego? :eek: :lol:
Pozdrawiam Oskara z 166 widzianego w Karolince. Było to chyba w poniedziałek, nie jestem pewny ;)
Pozdrawiam, chciałem podjechać, ale byłem pod bardzo dużą presją czasu, bo dziewczyna szukała torebki a niedługo zamykali sklepy:) Pozdrawiam też niebieską 147 OPO zaparkowaną dzisiaj na parkingu autodelic, mam nadzieję, że to nic poważnego :)
Mój błąd, zapomniałem dopisać, że 166 była Opolskich blachach OPO...
Jak post nie pasuje to usuńcie
No to zmienia postać rzeczy ;)
była na OPO i ramki miala z klubu pomorze :)
po raz kolejny dziekuje za pozdrowienia i rowniez pozdrawiam :)
i dzieki za wpuszczenie mnie !
ps. tak, kolezanka tez byla