Napisał
Trin
gaz daje oszczędności owszem i to spore, tylko tomi te oszczędności wykorzystuje na nowe części wystarczy zobaczyć temat nasz belle, ale ja nie o tym. Gaz kojarzy mi się z osobami które nie chętnie wydają kasę na auto, wyjątkiem jest np. tomi zgodzę się;] ma serce i podejście. Tylko tomi to zapaleniec hobbysta, entuzjasta marki. Większość oszczędza bo? oszczędza na wszystkim "dosłownie" zaraz nazwieie mnie ignorantem i flustratem "ok" spoko mam to w dupie;] mogę też usunąć konto na tym forum nie ma problemu. Ale osoba kupująca to auto musi się liczyć z kosztami... Napisze inaczej, to nie seat czy vw z dawnych czasów " bo teraz są drogie w utrzymaniu";] byle pierdoły do tego auta zaskakują cenowo, mówię o detalach. Ja podchodzę do tematu z powagą, nie jestem właścicielem firmy i zarabiam średnią krajową. Mimo to stać mnie na to by alfa czuła się dobrze, nie oszczędzam na tym aucie, może nie stać mnie na to by zrobić wydech z nierdzewki czy zawieszenia na "raz" ale spokojnie:) co miesiąc alfa otrzymuje nowe części i nowe graty na miare możliwości. Ale jednego nie zobaczy nigdy instalacji gazowej:) i piszcie co chcecie, gaz jest lepszy, oszczędny ok może tak ale ja go do auta nie założe;] Aha i dla tych co chcą kupić Gtv to świetne auto, czasem irytuje... Doprowadza do szału ale... Po wszystkim chcesz zasiąść za kierownicą i po prostu cieszyć się jazdą, tak jakby nie było innych uczestników drogi:) pozdrawiam i naprawdę warto