Napisał
Bart Shelby
@tomaz -panel jest w łatwo dostępnym miejscu, oczywiście jest mniej wygodnie ale radio posiada sterowanie z kierownicy, ja się w to nie bawiłem bo nie miałem takiej opcji na kieorwnicy.
-co do schowka, ja wożę w samocodzie tylko to co potrzebne, generalnie nie nie lubię butelek, papierów i innych pierdól, schowek pasażera i podlokietnik starcza :)
- miejsca w bagazniku i tak mało za sprawą zapasówki
- jak pisałem jest wiecej ustawień DSP. 13-pasmowy korektor graficzny, cyfrowa regulacji położenia odbiorcy, korekcja dźwięku, analizator widma oraz dostrajanie dźwięku Supreme. 3 wyjscia RCA na wzmacniacz wraz z sub i regulacja całego suba w panelu radia.
- co do radia, ja kupiłem je z przeceny za 500 zl, wiec nie drogo jak na mozliwosci i jego ori cene w sklepie 900pln.
- sub, miałem wlasne glosniki i wzmacniacz z poprzedniego projektu ze Smarta :)
Koszta ciężko oszacować, bo tu chodzi o preferencje. To co ja mialem zamkniesz sie spokojnie w 800 zl. Moje radio Kenwood z tym procesorem jest na sprzedaż jakby ktoś chciał. Panel ma przedłużkę profesionalnie zrobioną przewodem wielożyłowym, żadnych spadków napiecią na wyświetlaczu.