Dzieki wielkie za zrozumienie przy zmianie terminu. Licze po cichu ze DARO-RT "połknie" kilka toastow mniej i jednak przyjedzie na spotkanie 17go :D
vonolof.. dobrze ze sie ujawniłes :)
Ferka! Bedziesz 17go??
Printable View
Dzieki wielkie za zrozumienie przy zmianie terminu. Licze po cichu ze DARO-RT "połknie" kilka toastow mniej i jednak przyjedzie na spotkanie 17go :D
vonolof.. dobrze ze sie ujawniłes :)
Ferka! Bedziesz 17go??
a ja w lubuskim zostalem sam jak palec :((
No ja mysle ze sie na 17-go pojawie bylo by fajnie. ale jak juz wiadomo ja tego dnia moge byc akurat na drugim koncu polski... jak bedzie blizej do spotu to jeszcze sie odezwe... pozdro
Chetnie bym tam do Was zawitał... Lecz praca goni oraz w dodatku odleglosc... ;(
Mam nadzieje, ze widzimy sie na spocie Gtv ogolnopolskim! :)
No niestety ale z tego co widze plany ogolnopolskiego zmieniają sie na Poznań i zlot IKARa a to juz niestety dla mnie za drogo wiec jak pisalem na alfaclubie prawdopodobnie odpuszcze
No wiec ustalamy spotkanie na 17.05 na godzine 11.00 przed bramą wjazdowa.
Chyba ze bedzie brzydko i bedzie padac to wtedy odwołujemy... bo bez ładnej pogody to nie ma co tam robic
Może zdążę wytrzeźwieć ale raczej będzie ciężko :(
oki doki - w takim razie i ja koduję datę 17-go i 11-ta przed bramą - postaram się dotrzeć ;-)
Pozdr
Panowie i Panie,
Niestety do 17-go nie zdąrzę kupić swojej GTv gość z którym jestem umówiony na zakup musiał wyjechać służbowo za granicę i będzie dopiero w czerwcu.Chętnie bym poznał miłośników modelu GTv bo jest wyjątkowy.Mam AR 146 którą śmiga żona ale ona nie daje mi jej,chyba że do mycia,więc musiał bym przyjechać służbową Foką i bedę troszkę odstawał
ale chętnie poznam mam nadzieję przyszłe koleżanki i kolegów którzy jak ja kochają włoski styl i charakter.
Pozdrawiam,
Mario