spotykamy sie przy zalewie witoszowka wyjazd ok 6:40 ale to jeszcze w fazie ustalania jest :)
spotykamy sie przy zalewie witoszowka wyjazd ok 6:40 ale to jeszcze w fazie ustalania jest :)
zalezy o ktorej z wroclawia ruszamy, jesli o 7.30 z wroclawia to wypadaloby z legnicy o 6.45 max wyjechac zeby sie nie spieszyc, ale czasy uzgodni sie na dzien lub dwa przed wyjazdem
siema, może ustalmy powoli konkretnie o jakiej godzinie i gdzie się spotykamy we wrocku? Wtedy zmieni się nazwę tematu, na czas i miejsce, żeby nikt nie musiał przekopywać miliona postów :)
Miejsce: parking TESCO bielany?
Czas: 7:15 i ew czekamy do 7:30 na spóźnialskich i start? :)
Pozdrawiam :)
Pany jest sprawa odgórna :) Administracja forum szuka osoby, która podjęłaby sie na zlocie rozprowadzić okazjonalne flagi klubowe, zorganizowane specjalnie na to wydarzenie :) Zamówiliśmy 170 szt flag samochodowych, niestety osoba z ramienia administracji, która miała sie zająć flagami na zlocie, w ostatniej chwili wycofała się z wyjazdu z powodów rodzinnych. Szukamy kogoś na jej miejsce.
Flagi chcemy rozprowadzać po koleżeńskiej zrzutce na zlocie za symboliczne 10zł, ten z Was który się tego podejmie w podzięce otrzyma bon 50zł od Alfaholików na gadżety klubowe oraz dożywotni status VIPa wraz z dostępem do zamkniętego działu VIP.
Projekt flagi 40x28cm
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/02/29.jpg
Albo mi się wydaje, albo na fladze będzie widniało pewne przekłamanie...Ale flaga ogólnie ładna...
wiele tam bedzie klubow, ktore beda bic rekord. My bedziemy jednym z nich :)
W sumie to ja mogę się tego podjąć.
Dzięki za pomoc ale już 2 inne osoby Cie ubiegły :P oficjalnie mamy 2 osoby które będą tam na miejscu rozprowadzać (sh33p i Teddy84) natomiast wszystkie dodatkowe ręce do pomocy na miejscu mile widziane :)
I jest dokładnie tak jak fr33 pisze więc nie wiem o jakim przekłamaniu mowa :)