Ciężko nawet sprzedać za te 20k :) A trafiają się tacy co dzwonią i pierwsze pytanie jeszcze jest "Ile Pan obniży?" :D
Mam na sprzedaż swoją mniej więcej w zakresie cenowym jaki kolege interesuje :) I jawnie mogę powiedzieć co jest do zrobienia :)
Printable View
Ciężko nawet sprzedać za te 20k :) A trafiają się tacy co dzwonią i pierwsze pytanie jeszcze jest "Ile Pan obniży?" :D
Mam na sprzedaż swoją mniej więcej w zakresie cenowym jaki kolege interesuje :) I jawnie mogę powiedzieć co jest do zrobienia :)
utwierdziliście mnie w przekonaniu, że ja swoją SW distinctive z 2006 roku zatrzymam chyba na dożywocie. Za takie pieniądze o jakich piszecie bym jej nie oddał. Znalazłem pozytywny aspekt tego, iż od 4 lat czekamy na Giulię. Żadne auto obecnie mnie nie kusi.
pozdrawiam
Phi sterowanie i klimatronik to i ja mam , tia wymienie deche na alu, i zmienie opis na distansive i beda juz ohy i ahy :p
Różnice w Progression i Distinctive, które udało mi się wyłapać z cennika AR z 2008 roku:
1. Tapicerka Alfatex - Standard w Distincive, opcja w Progression
2 Fotel kierowcy i pasażera z mechaniczną regulacją odcinka lędźwiowego jw.
3. Pakiet widoczność 2 (czujnik deszczu, zaparowania szyb, zapachów + lusterko elektrochromatyczne) jw.
4. Deska rozdzielcza w skórze Tibet - opcja w Distinctive, brak w Progression
5. Wyłącznik poduszek powietrznych po stronie pasażera - Standard w Distincive, opcja w Progression
6. System nawigacji satelitarnej z telefonem GSM - Standard w Distincive, opcja w Progression
7. Przyciski na kierownicy sterujące radiem i telefonem - Standard w Distincive, opcja w Progression
8. Lusterka boczne składane elektrycznie - Standard w Distincive, opcja w Progression
9. Tempomat - Standard w Distincive, opcja w Progression
Wychodzi więc na to że w Progression można było mieć wszystko co w Distincive oprócz skóry.
U mnie w progression sa skladane lusterka..
No i widzisz piotrek, procz czujnika deszczu i lusterek skladanych bocznie (elektrycznie, bo manualnie mam i przyznam bardzo czesto korzystam) niczym sie nie rozni, ba nawet piekna bananowa skora i navi jest u mnie, a I wiele co wymieniles to jest rowniez opcja w distancive i moja takowa opcje posiada a rzekomo lepsza. wiec placz ze wersja progression a nie distancive jest co najmniej smieszny. Pisze tu o ludziach co ocenili moje autko obecnie wystawione na sprzedaż , generalnie sorry za skladnie ale kroploweczka idzie w zylke :)
Jeśli z tym płaczem że Progression pijesz do mnie to proszę Cię... Ja tylko odniosłem się do tego, że poziom wyposażenia ma znaczenie przy wycenie auta. Mam Progression z dwiema dodatkowymi opcjami ( multifunkcja i B&M ) i mam krzyczeć nie wiadomo ile bo forumowe? :)